Βίντεο – σοκ από τη στιγμή της τραγωδίας στην Αθηνών – Λαμίας. Τέσσερις νεκροί


Σοκ προκαλεί το βίντεο το οποίο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης στο 83ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους και ένα μωρό.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που η Porsche εξετράπη της πορείας της, βγήκε από την εθνική οδό και μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον παράδρομο, παρασύροντας το σταθμευμένο όχημα.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν η 33χρονη μητέρα και το 3χρονο αγοράκι ήταν σταματημένο στο πάρκινγκ. Ο πατέρας είχε βγει από το όχημα και βρισκόταν στην τουαλέτα του πάρκινγκ.

Ξαφνικά, ήρθε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, η Porsche και σκόρπισε τον θάνατο.

Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου απανθρακώθηκαν, ενώ ο συνοδηγός της Porsche, πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας και αυτός, τραγικό θάνατο.

Οδηγός της μοιραίας Porsche ήταν ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, υιός του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo. Μαζί του ήταν ο παιδικός του φίλος του Α. Γ.. Οι δύο φίλοι είχαν προορισμό την Αράχωβα.

Το χρονικό της τραγωδίας στο τροχαίο της Εθνικής Οδού

Ηταν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Κυριακής όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε σε πάρκινγκ στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδάκι τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα μια Porsche βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο Honda με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η 33χρονη μητέρα με το τριών ετών παιδί της βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Το άτομο που ήταν συνοδηγός στο όχημα, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε (όπως και η μητέρα με το παιδάκι της στο Honda). Ο οδηγός του Hοnda μόλις άκουσε το μπαμ βγήκε από τις τουαλέτες για να αντικρίσει βομβαρδισμένο τοπίο. Αν και προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κάνει οτιδήποτε.

Βίντεο δείχνει ότι οδηγός έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου και στην «τρελή» πορεία που ακολούθησε στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ στο 83ο χλμ της Αθηνών-Λαμίας, αφαιρώντας τη ζωή από μια 33χρονη γυναίκα και το 3χρονο μωρό της που περίμεναν μέσα στο όχημα τον μπαμπά της οικογένειας, που βρισκόταν στην τουαλέτα.

Δείτε το βίντεο του lamiareport:

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!