Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: Αιτήσεις συμμετοχής έως 14 Μαρτίου


Tις αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας πρέπει να καταθέσουν έως τις 14 Μαρτίου οι ενδιαφερόμενοι, καθώς οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαΐου 2017.

Οσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, θα πρέπει να υποβάλουν στις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τα εξής δικαιολογητικά:

1) Ειδικό έντυπο «Aίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση» που διατίθεται προς συμπλήρωση από τις κατά τόπους επιτροπές συγκέντρωσης δικαιολογητικών. Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να εκτυπώνουν το ειδικό αυτό έντυπο και από την ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας, www.minedu.gov.gr

2) Μία πρόσφατη φωτογραφία μικρού μεγέθους και ένα ηλεκτρονικό παράβολο Δημοσίου (e-paravolo). Το αποδεικτικό πληρωμής του ηλεκτρονικού παραβόλου πρέπει να έχει ημερομηνία το αργότερο 14/03/2017. Τα ποσά των παραβόλων ανά επίπεδο έχουν ως εξής:

α. των 60 ευρώ για τη διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Α (Α1&Α2)

β. των 80 ευρώ για τη διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Β (Β1&Β2). Και

γ. των 100 ευρώ για τη διαβαθμισμένη εξέταση του επιπέδου Γ (Γ1&Γ2)

3) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. Ελλείψει αυτής, κατατίθεται φωτοαντίγραφο διαβατηρίου ή άλλου νόμιμου αποδεικτικού εγγράφου από το οποίο προκύπτουν τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας του υποψηφίου.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!