Καματερό: Ο ληστής είχε χτυπήσει άλλες 2 φορές το ίδιο σούπερ μάρκετ


Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ληστής στο Καματερό είχε «χτυπήσει» το ίδιο σούπερ μάρκετ!

Όπως αποδείχθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, ο 39χρονος δράστης που επιχείρησε να κάνει τη ληστεία το Σάββατο το απόγευμα, κρατώντας όμηρο μια υπάλληλο ως «ασπίδα», είχε ληστέψει άλλες δύο φορές, το ίδιο σούπερ μάρκετ, με λεία μικρό χρηματικό ποσό από τα ταμεία.

Αυτή τη φορά δεν στάθηκε τυχερός, αφού οι αστυνομικοί πρόλαβαν να τον εγκλωβίσουν στο κατάστημα, όταν δέχθηκαν ειδοποίηση των υπαλλήλων που πάτησαν το «κουμπί πανικού».

Τα πυρά των αστυνομικών που δέχθηκε τον τραυμάτισαν σοβαρά. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσιο.

Το βίντεο-ντοκουμέντο από την ληστεία στο σούπερ μάρκετ δείχνει τον τρόμο που κυριάρχησε στην περιοχή.

Είναι η στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν εγκλωβίσει τον ληστή μέσα στο κατάστημα και εκείνος παίρνει όμηρο μία υπάλληλο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον καλούν να παραδοθεί και να αφήσει ελεύθερη την όμηρο, όπως ακούγεται στο video-ντοκουμέντο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο ληστής πέφτει βαριά τραυματισμένος από τα πυρά.

Την ίδια ώρα σε ένα άλλο συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο ακούγονται οι αγωνιώδεις διάλογοι των αστυνομικών με το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

“Δεχθήκαμε Ε23 (πυροβολισμούς), δεν είχαμε άλλη επιλογή, μας σημάδευε με κάλυψη με όμηρο…” διαβιβάζει ο αστυνομικός προς το κέντρο, αφού έχει δεχθεί τα συγχαρητήρια από τον προϊστάμενο του τμήματος.

Ακούστε το ηχητικό από το policenews.eu:

Επίσης το βίντεο που μετέδωσε το Star, δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στο σημείο, ενώ ζητούν από τον δράστη να πετάξει το όπλο και να παραδοθεί.

«Αν με ακούς, μην κάνεις την θέση σου πιο δύσκολη.

Βγες τώρα και πέταξε το όπλο! Με ακούς;», ακούγεται να φωνάζει ο αστυνομικός προς τον δράστη, ο οποίος βρίσκεται μέσα στο σούπερ μάρκετ.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο δράστης μεταφέρεται με φορείο στο ασθενοφόρο.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!