Αγρίνιο: Εξελίξεις στην υπόθεση του δασκάλου


Ανάστατη είναι η οικογένεια του δάσκαλου από το Αγρίνιο, που πληροφορήθηκε από το ίντερνετ ότι η Ανακριτική αρχή είναι ένα βήμα πριν την αποκάλυψη του δολοφόνου του ανθρώπου της!

Τελικά έγινε γνωστό ότι με εντολή του Ανακριτή που ερευνά τη δολοφονία του Νίκου Μέντζου και όχι την αυτοκτονία του όπως η Αστυνομία έλεγε, ψάχτηκε ο προαύλιος χώρος σπιτιού που ανήκει σε πρόσωπο – «κλειδί» της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», από την έρευνα δεν βρέθηκε κάτι αξιοποιήσιμο και συγκεκριμένα πρόσωπα θα κληθούν αυτήν την εβδομάδα για συμπληρωματικές καταθέσεις.

Θυμίζουμε πως ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά Αγρινίου.

Αρχικώς η αστυνομική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια. Η επιμονή όμως της οικογένειας του Νίκου Μέντζου, τα νέα στοιχεία, το πόρισμα εμπειρογνωμόνων που όρισε η οικογένεια και οι μαρτυρίες σε τηλεοπτική εκπομπή οδήγησαν τις έρευνες προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας πλέον να προσωποποιείται.

Την υπόθεση ερευνά βαθιά το «Τούνελ» και μάρτυρες που μίλησαν στην εκπομπή, πέρασαν το κατώφλι του Ανακριτή.

Οι γονείς και τα αδέλφια του Νίκου Μέντζου, δεν πίστεψαν ποτέ την εκδοχή της αυτοκτονίας. Με δικές τους έρευνες, ακόμη και εκταφή του απανθρακωμένου σώματος του, κατάφεραν να αποδείξουν τη δολοφονία και να ασκηθεί σχετική δίωξη από τον Εισαγγελέα.

Ο  άτυχος άνδρας,  πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά Αγρινίου.

anikolouli

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!