Ενέδρα θανάτου σε γιο γιατρού στο Παλαιό Φάληρο


Ενέδρα θανάτου όπως όλα δείχνουν είχε στήσει άγνωστος σε έναν νεαρό 26χρονο στην περιοχή του Π. Φαλήρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα κατευθυνόταν μαζί με έναν φίλο του προς το σπίτι του πεζός. Πιθανότατα είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένας αλλοδαπός που επέβαινε σε μηχανή,  πυροβόλησε, στις 22.40 της Τρίτης τον νεαρό άνδρα τη στιγμή που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών

Ο άτυχος άνδρας, που δέχθηκε τέσσερις σφαίρες, στην κοιλιά και στον θώρακα, διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 26χρονος είπε, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ότι γνωρίζει τον δράστη, ο οποίος είναι αλλοδαπός.

Ένα ακόμη σημείο που έχει τη σημασία του, είναι πως ο φίλος του 26χρονου, που ήταν μαζί του κατά την διάρκεια της επίθεσης, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι γιος ενός γιατρού και όλα δείχνουν ότι μάλλον πρόκειται για προσωπικές διαφορές.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε βίντεο από το σημείο των πυροβολισμών

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!