Στην Αθήνα το Άγιο Φως, ξεκινά το ταξίδι για την Ελλάδα. Καλή Ανάσταση!


Το Άγιο Φως έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος περίπου στις επτά και τριάντα και του έγινε υποδοχή με τιμές άφιξης αρχηγού κράτους. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο αεροδρόμιο για την υποδοχή του.. Αυτή την ώρα η περιφορά του αγίου φωτός βρίσκεται στο Μετόχι της Πλάκας…. Τρεις φορές θα γίνει η περιφορά του φωτός.

Το φως βρίσκεται στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Πλάκα και  στη συνέχεια θα ταξιδέψει με πτήσεις σε όλα τα σημεία της Ελλάδας.

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα

Αμανατίδης: «Το Άγιο Φως και η Ανάσταση να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα της ζωής, της χαράς, της ειρήνης και της ελπίδας, σε ολόκληρη την Οικουμένη»

«Το Άγιο Φως και η Ανάσταση να μεταλαμπαδεύσουν το μήνυμα της ζωής, της χαράς, της ειρήνης και της ελπίδας, σε ολόκληρη την Οικουμένη» ευχήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης κατά την παραλαβή του Αγίου Φωτός στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Ο κ. Αμανατίδης είπε ακόμη ότι «αισθανόμαστε τις ημέρες αυτές, που λαοί δοκιμάζονται από φαινόμενα εξτρεμισμού και μισαλλοδοξίας με “άλλοθι” τη θρησκεία, την ανάγκη λύτρωσης και ελπίδας, που το Θείο Δράμα και η Ανάσταση προσφέρουν στον κόσμο».
topontiki

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!