Εσβησε στη Μαλακάσα 23χρονος στρατονόμος


Ενα νέο παιδί που υπηρετούσε τη θητεία του ήταν το θύμα του τραγικού δυστυχήματος που συνέβη κατά τη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας χθες το πρωί στο ύψος του Σείριου, στη Μαλακάσα.

Το στρατιωτικό τζιπ που οδηγούσε ο 23χρονος στρατονόμος έπεσε στις μπάρες της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία, ενώ τραυματίστηκε βαριά ο συνοδηγός του.

Ο άτυχος δεκανέας της Στρατονομίας με καταγωγή από την Αθήνα, μαζί με τον συνοδηγό, ήταν σε υπηρεσία συνοδείας αρματοφορέα, ενός μεγάλου οχήματος που μεταφέρει άρματα, με προορισμό τη Χαλκίδα.

Στις 8.30 το πρωί, στο 50ό χιλιόμετρο του ρεύματος της εθνικής προς Λαμία, για άγνωστο ακόμα λόγο το τζιπ που κινούνταν στη μεσαία λωρίδα ξέφυγε από την πορεία του, έστριψε απότομα δεξιά και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο δεκανέας και τραυματίστηκε σοβαρά ο συνοδηγός, ο οποίος διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Ο 23χρονος είχε παρουσιαστεί στον Στρατό τον περασμένο Νοέμβριο με τη ΣΤ’ ΕΣΣΟ του 2016 και υπηρετούσε ως δεκανέας στο 951 Τάγμα Στρατονομίας. Οπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται, αν και για την ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει εμπλακεί άλλο όχημα και ότι το τζιπ εξετράπη ξαφνικά από την πορεία του.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!