Γλυκά Νερά: Ένας νεκρός, μια τραυματίας από πυροβολισμούς έξω από σχολείο


Άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, πριν από λίγη ώρα, έξω από σχολείο, στην οδό Σαλώνων, στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε και μια γυναίκα.

Στο σημείο, ήδη έχουν φτάσει οι πρώτοι αστυνομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες,από αστυνομικές πηγές, ο νεκρός είναι γνωστός μπράβος της νύχτας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Τέσσερα άτομα τα οποία επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες έστησαν καρτέρι σε ένα άτομο, το οποίο βρισκόταν σε Ι.Χ.

Οι δράστες «γάζωσαν» το αυτοκίνητο σκοτώνοντας τον οδηγό, ενώ μια από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε τραυματίζοντας μία μητέρα που πήγαινε το παιδί της στο σχολείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδίδει η ΕΡΤ, επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών καθώς ο νεκρός έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές και όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, πρόκειται για «μπράβο» της νύχτας .

Η αστυνομία βρήκε στο σημείο της επίθεσης εννέα κάλυκες.

Σημειώνεται, ότι το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε, πριν από λίγα λεπτά καμένο στην οδό Αγαμέμνονος, περίπου 600 μέτρα από το σημείο.

Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Συγκλονιστική μαρτυρία: Τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια του παιδιού του!

Τρομοκρατημένα είναι τα παιδιά δημοτικού σχολείου στα Γλυκά Νερά καθώς έγιναν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες άγριας εκτέλεσης μπροστά στην πόρτα του σχολείου τους!

Μάλιστα μετά την επίθεση οι γονείς έσπευσαν με εντολή της διεύθυνσης του σχολείου να πάρουν τα παιδιά τους πολλά από τα οποία ρωτούσαν τι έγινε με το άτομο που πυροβόλησαν οι δράστες.

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα όσων έλαβαν χώρα το πρωί της Τετάρτης έξω από δημοτικό σχολείο στην οδό Σαλώνων.

Μητέρα περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πως οι δράστες εκτέλεσαν μπράβο της νύχτας ενώπιον του παιδιού του, αλλά και δεκάδων άλλων.

Από τη μία πόρτα έβγαινε το παιδί και από την άλλη οι δράστες εκτελούσαν τον πατέρα του, τόνισε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Αυτός είναι ο νεκρός άνδρας

O 48χρονος πρώην bodybuilder, Βασίλης Γρίβας είναι το θύμα της εκτέλεσης έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται ότι ανοίγει στον χώρο της νύχτας μετά την εκτέλεση του βαρόνου της νύχτας Βασίλη Γρίβα, έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Ο διάσημος στον αστερισμό της νύχτας μπράβος ήταν το δεξί χέρι αρχινονού, ο οποίος σύμφωνα με το bloko.gr βρίσκεται στις φυλακές και πολύ πρόσφατα είχε γίνει θύμα απόπειρας δολοφονίας, όταν επίσης κρατούμενος υπήκοος Αλβανίας, του κάρφωσε αιχμηρό μεταλλικό στο λαιμό και γλίτωσε από θαύμα.

Όπως πιθανολογείται, η εντολή εξόντωσης δόθηκε είτε μέσα από τη φυλακή είτε εκτός αυτής από αρχηγικά μέλη αντίπαλης συμμορίας.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!