Κανελόνι day!

Φτιάχτα και εσύ…


Φτιάχτα και εσύ…

Φτιάχτα και εσύ…

Φτιάχτα και εσύ…

Ξυπνάω το πρωί που λες αγαπημένε και αγαπημένη σε έξαλλη κατάσταση που έχω γίνει πολύ bizzwoman και τρέχω ασταμάτητα από δουλειά σε δουλειά έχοντας παραμελήσει το σπιτικό μου και αποφασίζω να στρώσω, να πλύνω, να μαζέψω να απλώσω και φυσικά να μαγειρέψω… Εδώ ξεκινάει το γνωστό πρόβλημα που έχει κάθε νοικοκυρά που σέβεται τον εαυτό της και καλείται να απαντήσει στην καθημερινή ερώτηση… Τι να μαγειρέψω σήμερα;
Aφού το λιβάνισα για αρκετή ώρα, αποφάσισα πως αφού το κάνω μια φορά το χρόνο ας το κάνω σωστά και έτσι έπιασα κουτάλα και κατσαρόλα και ξεκίνησα να κάνω την σπεσιαλιτέ μου… Κανελόνια τα οποία φυσικά έκανα συγκλονιστικά, για ακόμα μια φορά,  και με μεγάλη αγάπη σας παραχωρώ την  συνταγή και το μυστικό που είναι το τραγούδι που ακολουθεί! Γιατί η σωστή νοικοκυρά για να πετύχει το φαί πρέπει να έχει κ το κατάλληλο μουσικό χαλί… Καλή σας όρεξη!
Συνταγή:
Τσιγαρίζουμε το σκόρδο το κρεμμύδι και το μαϊντανό.
Ρίχνουμε τον κιμά και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν. Μετά ρίχνουμε αλεύρι και το ζωμό και τα μπαχαρικά μας και τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά.
Τα αποσύρουμε από τη φωτιά και αφού κρυώσει το μίγμα προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, την φρυγανιά και το αυγό. Τα ανακατεύουμε και γεμίζουμε με αυτά τα κανελόνια.
Σε ένα βουτυρωμένο ταψί ρίχνουμε 500γρ. σάλτσα ντομάτας και βάζουμε τα κανελόνια. πασπαλίζουμε με τυρί και μικρά κομματάκια βούτυρο.
Ψήνουμε τα κανελόνια στο φούρνο στους 200° για 40 λεπτά (καλυμμένα με αλουμινόχαρτο)

 
 
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!