Η τηλεόραση δε σε κάνει και μάγειρα!

Αφού δε μας έστειλες στο νοσοκομείο…πάλι καλά να λέμε!


Αφού δε μας έστειλες στο νοσοκομείο…πάλι καλά να λέμε!

Αφού δε μας έστειλες στο νοσοκομείο…πάλι καλά να λέμε!

Αφού δε μας έστειλες στο νοσοκομείο…πάλι καλά να λέμε!

Μια εκδρομούλα είπαμε να πάμε για δυο μερούλες και πήγες να μας τη βγάλεις ξινή Γιώργο Μαυρογιαννόπουλε, ναι εσύ που με πολύ στυλάκι έκανες το πέρασμά σου από το “Top Chef” πέρυσι το χειμώνα και ήσουν μάλιστα και από τα φαβορί στο δημοφιλή διαγωνισμό υψηλής μαγειρικής!
Εξαίρετο κατά τ’άλλα το Sikyon Coast Resort Spa στο Ξυλόκαστρο, με μόνη εξαίρεση το εστιατόριό του Palmers, που κόντεψε να μας στείλει αδιάβαστους με ό,τι κι αν δοκιμάσαμε! Τι απλή μακαρονάδα πήραμε, τι απλό κεφτεδάκι, τι θαλασσινά, τι σαλάτα, όλα έμειναν για πάντα στο στομάχι μας αφού τα φάγαμε και τρομάξαμε να τα χωνέψουμε και να τα αφομοιώσουμε, αφού νομίσαμε προς στιγμήν πως μέσα στο φαγητό υπήρχε μπετό προορισμένο να γεμίσει κάθε μικρή πτυχή της στομαχικής μας κοιλότητας και να μείνει για πάντα εκεί!
Απορώ πώς ήσουν, και μάλιστα βραβευμένος, chef στο “Βαρούλκο” και στο “Brasserie”, πρέπει να πήρες πολύ κοσμάκη στο λαιμό σου! Για το μόνο στοιχείο του βιογραφικού σου που δεν απορώ, είναι η θητεία σου στο “Elia Restaurant” στη Σανγκάη, εκεί ούτως ή αλλως τη θέλουν τούβλο τη μακαρονάδα τους, θα έχουν φαίνεται στομάχι – μύλο!
Συμβουλή προς ναυτιλλομένους: επειδή η τηλεόραση δεν σε κάνει και απαραίτητα chef, όσοι πάτε στο εν λόγω resort, απολαύστε απλά τη θάλασσα και τα facilities, αλλά μείνετε μακριά από τον κο Μαυρογιαννόπουλο και τα πειράματά του, ένα κουτί Maalox έχω ξοδέψει από χθες κι ακόμα να ισιώσω!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!