Έξαλλη!

 
Calm; Tι λες αγάπη μου; Έξαλλη είμαι!


 
Calm; Tι λες αγάπη μου; Έξαλλη είμαι!

 
Calm; Tι λες αγάπη μου; Έξαλλη είμαι!

 
Calm; Tι λες αγάπη μου; Έξαλλη είμαι!

Κρατιέμαι η γυναίκα τόσες μέρες για να μην το σχολιάσω αλλά σήμερα έφτασε ο κόμπος στο χτένι! Ζω στην Αγγλία και δεν το γνωρίζω; Με απήγαγαν εξωγήινες δυνάμεις και με πήγαν σε άλλο πλανήτη και ξυπνάω αυτές τις μέρες; Μου έχουν δώσει παραισθησιογόνα και ζω στιγμές εσκεμμένα τραγικές; Tι καιρός είναι αυτός καλέ;
Ξυπνάω το πρωί έχει ζέστη με ήλιο ντάλα, δεν φυσάει, σκάω, ιδρώνω, ξεϊδρώνω το καταπίνω, συνεχίζεται η μέρα βγάζει σύννεφα και τώρα ξαφνικά βρέχει κιόλας!Εμένα κύριε Kαιρέ που πρώτον μου έχεις δημιουργήσει κατάθλιψη, δεύτερον που να απλώσω τα ρούχα μου και πότε δεν ξέρω, τρίτον τι να βάλω για να βγω από το σπίτι μου που έχω πάρει και τρία κιλά λόγω ψυχολογίας και τέταρτον και πιο βασικό έχω καταναλώσει ότι χάπι για τον πονοκέφαλο υπάρχει και σε λίγο θα με πάρει η Bayern τηλέφωνο να γίνω το πρόσωπο της επόμενης καμπάνιας, ποιος θα με αποζημιώσει για αυτά; Σε ρωτώ!
Και μέσα σε όλο αυτό το ψυχολογικό πατιρντί και στο απόλυτο κάψιμο, ανοίγω την τηλεόραση μου να σαπίσω στον μπορντό καναπέ μου και  καλούμαι να αντικρύσω το απόλυτο μηδέν με αποκορύφωμα της σημερινής ημέρας έτσι για πανηγυρικό κλείσιμο τα φετινά Playmate!  Μη μου πεις για dvd γιατί έχω χρυσώσει το video club της γειτονιάς μου και έχω δει ότι υπάρχει! Άλλες επιλογές οι επαναλήψεις και κάτι ξεπεσμένα σίριαλ κατινιάς, πίκρας και πόνου, τύπου «οικογενειακές ιστορίες» με την Μάρθα Βούρτση και τον Βασιλάκη Καΐλα να μοιάζουν μπροστά στους πρωταγωνιστές του σίριαλ απλά σαν τον ΜrBean!
Πόσο να αντέξω πες μου εσύ! Ρε παιδιά ας μας λυπηθεί κάποιος! Παραληρώ και καταρρέω! Το άσμα που ακολουθεί εξαιρετικά αφιερωμένο και άντε γεια γιατί είμαι σε κατάσταση έξαλλη σου λέω (with English lyrics έτσι για να το εμπεδώσεις κιόλας)!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!