Φώτα, μουσική, πάμε!

Η εντυπωσιακή σκηνή των βραβείων MAD πανέτοιμη!


Η εντυπωσιακή σκηνή των βραβείων MAD πανέτοιμη!

Η εντυπωσιακή σκηνή των βραβείων MAD πανέτοιμη!

Η εντυπωσιακή σκηνή των βραβείων MAD πανέτοιμη!

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες αυτή την ώρα στο Tae Kwon Do, αφού η μεγάλη πρόβα τζενεράλε θα πραγματοποιηθεί απόψε για όλους τους καλλιτέχνες! Η μεγάλη σκηνή των βραβείων έχει ήδη στηθεί, ενώ όλα είναι πανέτοιμα για τη λαμπερή βράδια αύριο Τρίτη 14 Ιουνίου!
Το πρόγραμμα αύριο επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, αφού από τις 5 το απόγευμα αρχίζει το πάρτι, με το preshow στο προαύλιο του γηπέδου. Η είσοδος γι’ αυτό το show είναι ελεύθερη και θα εμφανιστούν οι Enola Str8, REC, Κόκκινα Χαλιά, ΝΕΒΜΑ και ο Σταύρος Μιχαλακάκος.
Αμέσως μετά θα ξεκινήσει το λαμπερό event, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως οι Σάκης Ρουβάς, Δέσποινα Βανδή, Πάνος Κιάμος, ενώ φυσικά δεν θα λείψουν οι απρόβλεπτες συνεργασίες επί σκηνής!
Να σημειώσουμε πως εισιτήρια υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα στα καταστήματα Metropolis και Vodafone, όπως και στο ticketshop.gr, αλλά μόνο για την αρένα, αφού οι θέσεις των καθήμενων έχουν εξαντληθεί εδώ και πολλές ημέρες.
Η ζωντανή ροή της βραδιάς θα μεταδίδεται μέσα από το MAD TV και το MAD Radio, αλλά και από ολόκληρη την ομάδα internet του MAD, με συνδέσεις από το χώρο των βραβείων και συνεντεύξεις των προσκεκλημένων.
Λίγες ώρες έμειναν και το Bizznews.gr θα είναι επίσης εκεί για να σας μεταδώσει τον παλμό!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!