Η πρόοδος με την ψυχική υγεία και η ασυνήθιστη φιλία • Hit Channel
Για την ψυχική υγεία της μίλησε για άλλη μία φορά με σθένος η Selena Gomez, μαζί με δύο «ασυνήθιστους» φίλους της.
Η Selena Gomez πήρε συνέντευξη από το σκηνοθέτη και τον παραγωγό της ταινίας «Good Time», τον Josh Safdie και τον Sebastian Bear-McClard αντίστοιχα, το Σαββατοκύριακο ύστερα από την προβολή του φιλμ στα «ArcLight Cinemas» του Χόλιγουντ.
Κατά τη διάρκεια των ερωτο-απαντήσεων με το κοινό, η 25χρονη τραγουδίστρια εκμυστηρεύθηκε την πρόοδο με την ψυχική υγεία της.
Στην αρχή, εξήγησε το λόγο που ηγήθηκε της συζήτησης και την ασυνήθιστη φιλία της με το δίδυμο του σκηνοθέτη και του παραγωγού:
«Πολλοί από εσάς ίσως δεν ξέρουν γιατί είμαι εδώ. Ούτε και εγώ ξέρω πραγματικά γιατί είμαι εδώ, αλλά αυτοί οι τύποι είναι πραγματικά cool», είπε και οι παρευρισκόμενοι γέλασαν αυθόρμητα.
«Πριν από λίγο ήμουν στο κρεβάτι και ξεκουραζόμουν και είναι ίσως ο χειρότερος χρόνος να παρακολουθήσεις το «Heaven Knows What» ή η καλύτερη στιγμή, ανάλογα με την ψυχική σου κατάσταση. Κατέληξα να είμαι εξαιρετικά συνεπαρμένη με τα αγόρια και τους ανάγκασα κατά κάποιον τρόπο να γίνουν φίλοι μου για λίγο.», συμπλήρωσε.
Ο σκηνοθέτης Josh Safdie πρόσθεσε: «Ο κόσμος μπορεί να μην το γνωρίζει αυτό, αλλά η Selena είναι ένας άπληστος θεατής ταινιών. Απλώς θα καταβροχθίσει μια ταινία και θα παρακολουθήσει μία του (Brian) De Palma τέσσερις ή πέντε φορές την ημέρα.»
Όταν η δημιουργική ομάδα ερωτήθηκε για την προέλευση κάποιων έντονων χαρακτήρων, η Selena Gomez ήταν ειλικρινής για της δική της προσπάθεια να παραμείνει υγιής:
«Για εμένα, προσωπικά, μου άρεσε πολύ η ψυχική πτυχή του, επειδή έχω κάνει πολλές από αυτές τις ασκήσεις που βάλατε (στην ταινία). Έτσι, η αρχή της ταινίας μου κόλλησε πραγματικά… Είμαι πολύ ανοιχτή, δεν είναι στα αλήθεια μυστικό, αλλά είμαι σίγουρη ότι έχω μιλήσει γι’ αυτό και έχω κάνει πολλές από αυτές τις ασκήσεις», σχολίασε.
Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Selena Gomez είχε σταθεί στη θεραπεία της κατάθλιψής της και σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό «InStyle».
Δείτε επίσης:
Η Selena Gomez έχει έτοιμο και το επόμενο (τρίτο) single