Τα “μάσησε” γερά μέσω φιλανθρωπίας η Lady Gaga!

Είπαμε, να είσαι παραδόπιστη, αλλά αυτό είναι τραγικό!


Είπαμε, να είσαι παραδόπιστη, αλλά αυτό είναι τραγικό!

Είπαμε, να είσαι παραδόπιστη, αλλά αυτό είναι τραγικό!

Είπαμε, να είσαι παραδόπιστη, αλλά αυτό είναι τραγικό!

Ποιος να το περίμενε ότι μια καθ’ όλα ευαισθητοποιημένη καλλιτεχνική περσόνα, όπως τουλάχιστον η ίδια δηλώνει, θα έκανε τέτοια ταρζανιά και μάλιστα τόσο απροκάλυπτα;
Η Lady Gaga, πρόσφατα κυκλοφόρησε τα δικά της βραχιολάκια προς πώληση και υποστήριξη των πληγέντων της Ιαπωνίας από το φονικό τσουνάμι, τα οποία πωλούνταν προς 5 δολάρια με μια επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής της τάξεως των 4 δολαρίων. Με λίγα λόγια, ένα συνολικό ποσό των 9 δολαρίων για να υποστηρίξει κάποιος την Ιαπωνία μέσω των βραχιολακίων.
Όλα καλά κι ωραία μέχρι εδώ, αν όλα τα χρήματα πήγαιναν υπέρ του φιλανθρωπικού σκοπού που υποσχέθηκε η Gaga στους θαυμαστές της και σε όσους αποφάσισαν να αγοράσουν τα βραχιολάκια για τον καλό αυτό σκοπό!
Σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε εναντίον της ποπ σταρ, η Lady Gaga παρακράτησε μεγάλο ποσό από τα 5 δολάρια και από τα υπερβολικά έξοδα αποστολής για λογαριασμό της, πράγμα που σύμφωνα με αρκετούς Ομοσπονδιακούς νόμους συνιστά εξαπάτηση των καταναλωτών.
Η δικηγορική εταιρία “1-800 Law Firm”, μια από τις μεγαλύτερες στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ, αποκάλυψε πρόσφατα το σοκαριστικό γεγονός και κατέθεσε μήνυση κατά της τραγουδίστριας, μετά και τα παράπονα πολλών καταναλωτών ότι δεν έλαβαν ποτέ το βραχιόλι που αγόρασαν για την ένδειξη στήριξης στην Ιαπωνία.
Άνθρωποι από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δήλωσαν πως όντως κάποια χρήματα έχουν παρακρατηθεί, ενώ η ίδια δεν έχει προβεί ακόμη σε καμία δήλωση για το γεγονός.
Είσαι που είσαι γιούφτισσα, τουλάχιστον βγες και παραδέξου το κορίτσι μου!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!