Νέοι Black Keys στα τέλη του 2011

O Dan και ο Patrick έχουν άγριες διαθέσεις!


O Dan και ο Patrick έχουν άγριες διαθέσεις!

O Dan και ο Patrick έχουν άγριες διαθέσεις!

O Dan και ο Patrick έχουν άγριες διαθέσεις!

Οι Black Keys μετά την επιτυχία του ”Brothers”, του βραβευμένο album, με 3 βραβεία Grammy, ετοιμάζονται να επιστρέψουν με νέα δισκογραφική δουλειά στα τέλη του 2011.
Πριν λίγο καιρό, ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση των νέων τραγουδιών σε studio στο Nashville.  Το ήφος των νέων τραγουδιών θα είναι πιο σκληρό και γρήγορο από ότι έχουν κάνει μέχρι στιγμής, ενώ ο ήχος δεν θα είναι ίδιος με του τελευταίου τους δίσκου ”Brothers”.  ‘Ηδη έχουν διαρρεύσει οι τίτλοι δύο τραγουδιών τους:  Το ‘’Lonely boy’’, στο οποίο ο ήχος του θα θυμίζει κιθάρα που αιμορραγεί μέσα στους ήχους των drums, και το “Little Submarine’’ το οποίο ξεκινάει με ακουστική κιθάρα και φωνητικά ενώ στο τέλος μοιάζει με τραγούδι των Black Sabbath.
Ο Dan Auerbach και ο Patrick Carney, τα μέλη του συγκροτήματος Black Keys, δήλωσαν ότι το νέο τους καλλιτεχνικό εγχείρημα θα μοιάζει περισσότερο με οδήγηση αυτοκινήτου σε πίστα cart και ότι οι ρυθμοί θα είναι πραγματικά γρήγοροι.
Παραγωγός του επερχόμενου δίσκου θα είναι ο παραγωγός του ”Brothers”, Brian ”Danger Mouse” Burton ενώ ακόμα αναζητείται ο τίτλος του.
Any ideas?

 
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!