Συνάντηση Μενεγάκη-Λάτσιου!

Τι είπαν;


Τι είπαν;

Τι είπαν;

Τι είπαν;

Μετά την συναυλία των Bon Jovi, ο Γιάννης Λάτσιος πήρε την παρέα Αντώνη Κανάκη και Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανηφόρησαν προς Κεφαλάρι στο γνωστό bar-restaurant, ”Cash”.  Που να ήξερε όμως ποιος άλλος ήταν εκεί;  Στον ίδιο χώρο λίγο νωρίτερα είχε φτάσει η πρώην γυναίκα του, Ελένη Μενεγάκη, μαζί με τον νυν αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο και τον αδερφό της Θοδωρή.  Το πολυτελές μαγαζί του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Μωράκη, αποτελεί εδώ και καιρό στέκι της ωραίας Ελένης, η οποία το επισκέπτεται συχνά με τον σύντροφό της.  Από την άλλη, το ίδιο μέρος επιλέγει τακτικά και ο Γιάννης Λάτσιος με την παρέα του. 
Τι έγινε όμως, όταν βρέθηκαν όλοι μαζί στο συγκεκριμένο μαγαζί;  Παγωμάρα επικράτησε στον χώρο όταν μπήκαν ο Γιάννης Λάτσιος και η παρέα του. Η Ελένη με τον Γιάννη δεν ανταλλάξαν ούτε ένα ”γεια”, ενώ αμηχανία επικρατούσε στην ατμόσφαιρα! Και σαν να μην συμβαίνει τίποτα συνέχισαν να απολαμβάνουν το γεύμα τους η κάθε παρέα χωριστά.
Πρώτοι από το μαγαζί αποχώρησαν η Ελένη με την παρέα της από την πίσω πόρτα, ενώ το ίδιο έκαναν λίγο αργότερα και ο Γιάννης Λάτσιος με τον Αντώνη Κανάκη, μόλις ενημερώθηκαν ότι υπάρχει τηλεοπτικό συνεργείο στην είσοδο του μαγαζιού. Και αναρωτιέμαι, αν δεν τους ένοιαζε γιατί έφυγαν όλοι σαν κυνηγημένοι από την πίσω πόρτα;



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!