Το ‘’παζλ’’ της Καίτης!

Τι ετοιμάζει για τον χειμώνα;


Τι ετοιμάζει για τον χειμώνα;

Τι ετοιμάζει για τον χειμώνα;

Τι ετοιμάζει για τον χειμώνα;

Σε συνέντευξη που δίνει η Καίτη Γαρμπή στο σημερινό τεύχος της εφημερίδας ”Metro”, εμφανίζεται ανανεωμένη και πιο συνειδητοποιημένη για το τι θέλει.  Αναφέρει ότι δεν την ενδιαφέρει ένα τραγούδι να γίνει σουξέ, ενώ δηλώνει ευχαριστημένη από την μέχρι τώρα πορεία της.  Σύντομα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην νυχτερινή Αθήνα τον χειμώνα σε νέο χώρο που θα θυμίζει παλιά μπουάτ και θα χωράει 400-500 άτομα.
Η τραγουδίστρια που ξεχώρισε για τα εκφραστικά της μάτια αλλά και την μοναδική φωνή της, επιστρέφει με νέα μουσική συνεργασία με τον Νίκο Αντύπα, τον δημιουργό των δύο τελευταίων της δίσκων.  Εμείς ελπίζουμε να ακούσουμε ξανά επιτυχίες από αυτήν σαν το ”Χαμένα”, ”Θα μελαγχολήσω”, ”Ξυπόλητη χορεύω”, ”Μη με συγκρίνεις”, ”Εσένα μόνο”, ”Επιτέλους”, ”Ευαισθησίες”, ”Ιεροσυλία”, ”Η πατρίδα μου”.
Πάρτε μία γεύση από την συνέντευξη που έδωσε η ίδια στην εφημερίδα ‘’Metro’’ και στους Γιάννη Ξυνόπουλο και Μωϋσή Ασέρ.

Γ.Ξ.-Μ.Α.:Υπάρχουν χώροι να υποστηρίξουν αυτό που σχεδιάζεις;

Κ.Γ.:Φυσικά. Αποκλείοντας τους μεγάλους και χαοτικούς χώρους, μικρά μαγαζιά, περισσότερο παρεΐστικα, κάτι σαν τις παλιές μπουάτ, που να χωράνε 400 – 500 άτομα, είναι ιδανικοί.  Νομίζω πως θα βρούμε τον κατάλληλο. Αυτό είναι το ζητούμενό μου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αλλά τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου τη δίνει η καινούργια μου δουλειά.

Γ.Ξ.-Μ.Α.:Πότε και πώς κυκλοφόρησε ο τελευταίος σου δίσκος, το Παζλ; Ξεκινήσαμε, τον Φεβρουάριο, κάπως πρωτοποριακά και το προσφέραμε για δωρεάν download, για δέκα μέρες, από το in.gr και στη συνέχεια με την κλασική οδό, από τα καταστήματα δίσκων.

Κ.Γ.:Ήμασταν από τους πρώτους που το έκαναν αυτό και παρότι είχε ένα αντικειμενικό κόστος, προτίμησα και διαφημιστικά αλλά και πρακτικά αυτή την οδό. Από τη μια, η επιλογή μου να μην εμφανιστώ για 2 σεζόν, από την άλλη το ραδιοφωνικό καθεστώς (playlist) δεν βοήθησαν τα τραγούδια μου να ακουστούν αρκετά. Τολμώ να πω πως τα αδίκησαν!

Γ.Ξ.-Μ.Α.:Έχεις σκεφτεί να κάνεις ένα άνοιγμα στη διεθνή μουσική αγορά; Δεν αναφέρομαι στους Έλληνες του εξωτερικού, αλλά να ενταχθείς σε ένα ευρύτερο έθνικ άκουσμα.

Κ.Γ.:Μου αρέσει πάρα πολύ η έθνικ μουσική. Ήδη εδώ και αρκετό καιρό είμαι σε συζητήσεις με μια εξαιρετική τραγουδίστρια από την Πορτογαλία, το θέλω πολύ! Είναι τρομερά ενδιαφέρον!  Θα ήθελες να τραγουδήσεις σε άλλη γλώσσα; Θα το προσπαθήσω, γιατί το θέλω επίσης πολύ!
 
Γ.Ξ.-Μ.Α.:Εσένα ποια είναι η φιλοσοφία σου γύρω από το τραγούδι;
Κ.Γ.:Εγώ θέλω να λέω ωραία τραγούδια, που να αγγίζουν τη δική μου ψυχή και κατ’ επέκταση και την ψυχή του κόσμου. Αυτό βέβαια δεν μπορούμε να το βάλουμε κάτω από ταμπέλες, αν είναι λαϊκό τραγούδι ή λαϊκότροπο ή έντεχνο.  Αυτό που τραγουδάω τώρα είναι αυτό που με αντιπροσωπεύει, για αυτό και ανυπομονώ να βγω να το υποστηρίξω.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!