Γωγώ Μαστροκώστα “Δεν μου λείπει η τηλεόραση”

Μετά την αποχή ήρθε η ατάκα.


Μετά την αποχή ήρθε η ατάκα.

Μετά την αποχή ήρθε η ατάκα.

Μετά την αποχή ήρθε η ατάκα.

Στο δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε η αγαπημένη παρουσιάστρια- τραγουδίστρια- γυμνάστρια για την αποχή της απο τα τηλεοπτικά γεγονότα καθώς και τις κινήσεις των πρωταγωνιστών της showbiz που κάνουν τα πάντα για την προβολή τους.
“Δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση! Πιστέψτε με, αν μου είχε λείψει, θα ήμουν από πέρσι στην τηλεόραση!”. Ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια για τηλεοπτικές δουλειές; “Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι. Υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσα να κάνω κάτι, ναι!”.
Ποια η γνώμη της για το Dancing with the Stars και τους αστέρες που συμμετέχουν σε αυτό; “Όταν είσαι μέσα στο χώρο, θέλεις έναν τρόπο να διαφημίζεσαι, γιατί θες να μείνεις στο χώρο και κάτι πρέπει να κάνεις. Γι’ αυτό το λόγο, πιστεύω, ότι οι περισσότεροι συμμετέχουν στο Dancing. Και θέλουν, και τους αρέσει και, επίσης, έχουν και χρόνο! Χρόνο έχω κι εγώ, αλλά το θέμα είναι που θες να σπαταλήσεις το χρόνο σου. Εγώ δεν μπορούσα να το διαθέσω κάπου αλλού πέρσι, παρά μόνο στην κόρη μου και στον άνδρα μου. Τώρα, φέτος, δεν ξέρω, θα δούμε!”.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!