O Henry Cavill και ο Superman

Δείτε την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε.


Δείτε την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε.

Δείτε την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε.

Όσοι ανυπομονείτε να δείτε των Superman στη μεγάλη οθόνη, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση, αφού μόλις κυκλοφόρησε από την Warner Bros η πρώτη φωτογραφία του Henry Cavill ως ‘Man Of Steel’. Στη φωτό βλέπουμε τον ηθοποιό στην κλασική στολή του Superman, μπροστά σε μια σιδερένια πόρτα τράπεζας.
Αυτή είναι η πρώτη εικόνα στην επερχόμενη ταινία του Zack Snyder που πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2013. Ο Snyder (300, Sucker Punch) δουλεύει πάνω στο σενάριο που έγραψαν ο Christopher Nolan (Dark Knight) με τον David S. Goyer. Ο ρόλος του Superman είναι σίγουρο ότι θα απογειώσει την καριέρα του πρώην σταρ των ‘Tudors’, Henry Cavill.
Στην ταινία παίζουν ακόμα οι Amy Adams ως η Lois Lane, Kevin Costner και Diane Lane ως οι θετοί γονείς του Kent, Julia Ormond και Russell Crowe ως οι βιολογικοί γονείς του από τον πλανήτη Κρύπτον,Laurence Fishburne ως ο εκδότης της Daily Planet, Michael Shannon, Harry Lennix, Antje Traue καιChristopher Meloni.
Άλλοι ηθοποιοί που έχουν ενσαρκώσει τον Superman στο παρελθόν είναι οι Christopher Reeve, Dean Cain, Tom Welling και Brandon Routh. 
Henry-Cavill-in-The-Man-o-007



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!