Αφήνει τους Take That o Robbie Williams;

Ετοιμάζει νέο solo album.


Ετοιμάζει νέο solo album.

Ετοιμάζει νέο solo album.

Ετοιμάζει νέο solo album.

Ο Robbie Williams βρίσκεται στο studio για την ολοκλήρωση της καινούργιας του δισκογραφικής δουλειάς, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος του 2011 με αρχές του 2012.  Ήδη έχει καταλήξει σε 30 τραγούδια με διαφορετικούς ήχους, όπως ο ίδιος δήλωσε, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.  Αυτή είναι η 1η solo δισκογραφική δουλειά για τον 37χρονο Βρετανό pop τραγουδιστή, μετά την επανένωση του συγκροτήματος ”Take That” στο οποίο ανήκει.
Όπως ο ίδιος, δήλωσε, δεν σκοπεύει να αφήσει τους ”Take That”, απλά θέλει να ετοιμάσει και κάτι δικό του. Και γιατί να το κάνει άλλωστε;  Το Βρετανικό boyband μετά την επανένωσή του πουλάει τρελά ενώ η περιοδεία τους αναδείχθηκε η πιο εμπορική στην Βρετανία!  
Ο Robbie Williams, στην μέχρι τώρα μουσική πορεία του, έχει κερδίσει 17 BRIT Awards, τα περισσότερα που έχει κερδίσει ποτέ τραγουδιστής! Στην παραγωγή του νέου του δίσκου συνεργάζεται με τον Gary Barlow, μέλος του συγκροτήματος Take That, διαψεύδοντας την φημολογία περί δεύτερης διάσπασής τους.  Ο νέος δίσκος, θα επισφραγιστεί και με μία σειρά συναυλιών που θα κάνει ο γνωστός τραγουδιστής, στην Ευρώπη, για την προώθησή του.  Αναμένουμε λοιπόν!
 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!