H Ορθούλα μιλάει για όλα

Τί τράβηξε το κορίτσι καλοκαιριάτικα!


Τί τράβηξε το κορίτσι καλοκαιριάτικα!

Τί τράβηξε το κορίτσι καλοκαιριάτικα!

Τί τράβηξε το κορίτσι καλοκαιριάτικα!

Μετά από έξι μέρες νοσηλείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι της. Η κατάσταση της υγείας της, όμως, παραμένει ανεξακρίβωτη, αφού αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα κάποιων σημαντικών εξετάσεων.
“Την Τετάρτη ήμουνα εδώ στο σπίτι… – Έγινε ξανά. Είμαι αθλήτρια, ξέρω το σώμα μου, μπορώ να ελέγξω το σώμα μου. Αυτό δεν μπορούσα να το ελέγξω. Είχα αρκετές ενοχλήσεις. Είχα και σαν μούδιασμα και πρόβλημα με την ανάσα μου, ειδικά όταν γυμναζόμουνα…”. Αυτά ήταν τα λόγια της Ορθούλας στην κάμερα του Star, με το που επέστρεψε σπίτι της, εμφανώς εξαντλημένη.
Οι γιατροί της εξήγησαν πως έχουν εντοπιστεί στον εγκέφαλο της μικρές κηλίδες, αλλά αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων από την παρακέντηση της σπονδυλικής στήλης που την υπέβαλαν, ώστε να βγάλουν πιο σωστά συμπεράσματα.
Οι συστάσεις των γιατρών, ξεκάθαρες, όπως και η επιθυμία της Ορθούλας: “Εντάξει, μου λένε ξεκούραση… Ξεκούραση, κρεβάτι… Εντάξει, ουσιαστικά, θα ήθελα να κοιμηθώ και να είναι Παρασκευή αύριο να μάθω τα αποτελέσματα, αυτό θέλω! Κι εύχομαι να καταλήξουμε κάπου, γιατί είμαι πολύ πεσμένη τώρα. Είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα. Ξαφνικά, σου κόβονται τα φτερά.”.
Η αθλήτρια δεν προτίθεται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Λέει πως αν τα αποτελέσματα δεν την ικανοποιήσουν πλήρως, είναι έτοιμη να μεταβεί στο εξωτερικό και για τις γνώμες άλλων γιατρών.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!