Ο Jude Law στο θεατρικό σανίδι

Με κριτικές που απλά τον αποθεώνουν!


Με κριτικές που απλά τον αποθεώνουν!

Με κριτικές που απλά τον αποθεώνουν!

Με κριτικές που απλά τον αποθεώνουν!

Στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου επέστρεψε ο Jude Law, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο έργο του Eugene O Neil ‘Anna Christie’, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές για την εξαιρετική ερμηνεία του. Ο γοητευτικός ηθοποιός ενσαρκώνει το ρόλο ενός ναύτη, ο οποίος ερωτεύεται μια εταίρα. Συμπρωταγωνίστρια του Law είναι η Ruth Wilson.
Από τις πρώτες πρόβες είχε φανεί πως ο Law και η Wilson κάνουν ένα πολύ πετυχημένο θεατρικό ζευγάρι. Οι μεγαλύτερες βρετανικές εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένων των Guardian, Telegraph, Independent και Daily Mail έγραψαν τις καλύτερες κριτικές, για όλους τους συντελεστές και για τον Law ιδιαίτερα.
“Είναι η καλύτερη ερμηνεία που έχει δώσει ποτέ”, γράφει μεταξύ άλλων ο κριτικός της Guardian. “Είναι σίγουρο ότι αυτός ο ρόλος θα απογειώσει την καριέρα του και θα του χαράξει καινούρια μονοπάτια”, διαβάζουμε σε άλλη κριτική.
Το θεατρικό έργο έκανε πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου στο Donmar Warehouse, όπου ο ηθοποιός είχε εμφανιστεί ξανά το 2009. Τότε, ο Jude είχε υποδυθεί τον ‘Άμλετ’. Το θεατρικό αυτό έργο, που θα παίζεται μέχρι τον Οκτώβρη, θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του σκηνοθέτη Michael Grandage, ο οποίος αποσύρεται τον Δεκέμβριο, ύστερα από εννιά χρόνια ως καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου. 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!