Εξιτήριο για την Δέσποινα Καμπούρη!

Η μεγάλη ώρα!


Η μεγάλη ώρα!

Η μεγάλη ώρα!

Η μεγάλη ώρα!

Η Δέσποινα Καμπούρη 4 μέρες πριν έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι! Σήμερα έχει φτάσει η μεγάλη μέρα που αγκαλιά με την κορούλα της και τον συζυγό της θα περάσει για πρώτη φορά την πόρτα του σπιτιού της με το νέο μέλος της οικογένειας αφού πέρνει σε λίγη ώρα εξιτήριο!
Σύμφωνα με τις πηγές μας η Δέσποινα με τον σύζυγο της Βαγγέλη Ταρασιάδη επέλεξαν μια από τις υπερσύγχρονες σουίτες του ξενοδοχείου ώστε να είναι όσο γίνεται πιο καλά η μητέρα με το παιδί! Ο Βαγγέλης Ταρασιάδης δεν έφυγε καθόλου από το πλευρό της και κοιμόταν μαζί της και με την κορούλα του στην μαιευτική κλινική!  Η συμπεριφορά του ζευγαριού ήταν εξαιρετική απέναντι στο προσωπικό ενώ εντύπωση έκανε η ηρεμία και η απλότητα της γνωστής παρουσιάστριας!
Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που την επισκέφτηκαν αυτές τις μέρες, τελευταία και καλύτερη η Ελεονώρα Μελέτη που έσπευσε να την συγχαρεί! Οι δύο κυρίες είναι πολύ φίλες και η Ελεονώρα έκατσε αρκετή ώρα μαζί της και με το μωρό!
Αυτή την ώρα φωτογράφοι και δημοσιογράφοι έχουν μαζευτεί έξω από την μαιευτική κλινική “Ρέα” αφού σε πολύ λίγο αναμένεται να βγει η Δέσποινα με τον σύζυγο και το μωρό τους! Η Δέσποινα έχει επιλέξει να φύγει από την μπροστινή πόρτα και να μιλήσει στους δημοσιογράφους που θα την περιμένουν!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!