Το νέο μαλλί του Rooney Wayne

Μα πώς άλλαξες έτσι παιδί μου;


Μα πώς άλλαξες έτσι παιδί μου;

Μα πώς άλλαξες έτσι παιδί μου;

Μα πώς άλλαξες έτσι παιδί μου;

Η χαρά του 26χρονου Γουέιν Ρούνεϊ μετά την επιτυχημένη επέμβαση για εμφύτευση μαλλιών που έκανε, μάλλον μετετράπη σε απογοήτευση, καθώς όπως δείχνουν πρόσφατες φωτογραφίες τα μαλλιά του άρχισαν να γκριζάρουν.
Τον Ιούνιο έγινε γνωστό ότι ο άγγλος παίκτης της Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ επισκέφθηκε γνωστή ιατρική κλινική του Λονδίνου που ειδικεύεται στην εμφύτευση μαλλιών. 
“Επιβεβαιώνω σε όλους αυτούς που με ακολουθούν (στο Twitter) ότι έκανα εμφύτευση μαλλιών. Θα ήμουν φαλακρός στα 25 μου, γιατί να μην το κάνω; Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με το αποτέλεσμα” είχε δηλώσει λίγες ημέρες μετά την επέμβαση, η οποία κόστισε 30.000 λίρες.
Όσο όμως περνάει ο καιρός, τα μαλλιά του Ρούνεϊ αρχίζουν να γκριζάρουν, δείχνοντάς τον πολύ μεγαλύτερο.
Η δωρεά του Ρούνεϊ για τους πληγέντες από τα επεισόδια

Μπορεί η επέμβαση να του κόστισε “τα μαλλιά της κεφαλής” του, ωστόσο ο Ρούνεϊ δεν ξοδεύει μόνο για τον εαυτό του. 
Όπως έγινε γνωστό, πρόσφερε 50.000 λίρες στην οργάνωση “Reclaim Our Streets”, προκειμένου να βοηθήσει όλους εκείνους οι οποίοι επλήγησαν από τα πρόσφατα βίαια γεγονότα που συγκλόνισαν το Λονδίνο, το Μπέρμιγχαμ και το Μάντσεστερ.
“Τα επεισόδια άφησαν χιλιάδες αθώα θύματα, ανθρώπους που είδαν να καταστρεφονται τα σπίτια και οι επιχειρήσεις τους” δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.
Και πρόσθεσε: “Όλοι εξαρτώμαστε από τα μαγαζιά και τις μικρές επιχειρήσεις στις κοινότητές μας. Εργάζονται πραγματικά σκληρά για να αποκτήσουν αυτά που έχουν και αξίζουν την υποστήριξη και την προστασία όλων μας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!