Γιώργος Λιάγκας-Γιώργος Παπαδάκης: ποια νέα κόντρα τους «φορτώνουν»

Με παρόμοιο όνομα και άγριες διαθέσεις!


Με παρόμοιο όνομα και άγριες διαθέσεις!

Με παρόμοιο όνομα και άγριες διαθέσεις!

Με παρόμοιο όνομα και άγριες διαθέσεις!

«Πρωινό mou» θα λέει ο Γιώργος Λιάγκας στο Mega, «Πρωινό» ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1! Το «Καλημέρα Ελλάδα» μπαίνει στο… συρτάρι και αρχίζουν τα όργανα, καθώς ο πρώτος τίτλος που έπεσε στο τραπέζι για τη νέα πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου!
Αν και δεν έχουν παρθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις, φαίνεται ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα μπει για τα καλά στη μάχη της τηλεθέασης με το δικό του «Πρωινό», έχοντας απέναντι του τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά
Όσο για το ποια θα έχει δίπλα του, ακούγεται το όνομα της Νάντιας Μπουλέ η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συζητήσει αυτές τις μέρες τις λεπτομέρειες και θα κάνει δοκιμαστικό δίπλα στον έμπειρο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.
Πριν καλά καλά όμως συζητηθούν τα πρόσωπα και οι λεπτομέρειες το πρώτο θέμα που έπεσε στο τραπέζι ήταν ο τίτλος της πρωινής εκπομπής που θα καλύπτει όλη τη ζώνη. «Πρωινό» ήταν η ιδέα των υπευθύνων του σταθμού, και σ’ αυτό συμφωνεί και ο Γιώργος Παπαδάκης. Μάλλον από νωρίς αρχίζει η κόντρα και παρόλο που, όπως λέγεται, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 θα έχει πιο ενημερωτικό χαρακτήρα, η φήμη για τον τίτλο που άρχισε να κάνει το γύρο των τηλεοπτικών γραφείων δείχνει διάθεση για «μάχη» μέχρις εσχάτων!
Εκείνοι που ξέρουν την τηλεοπτική «πιάτσα» λένε πως η λέξη «Πρωινό» θα γίνει η αιτία να ανοίξει από τις πρώτες κιόλας εκπομπές… πόλεμος. Και μπορεί μεν ο Γιώργος Λιάγκας, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το έμαθε να μην έδειξε δυσαρέσκεια, αλλά στους δικούς του ανθρώπους ανέφερε ότι αν μπει τελικά ο συγκεκριμένος τίτλος, αυτό δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο. Κι αυτοί που ξέρουν καλά τα τηλεοπτικά πράγματα λένε ότι σύντομα οι δύο παρουσιαστές θα αρχίσουν να «ακονίζουν» τα μαχαίρια για να παλέψουν στους πίνακες της AGB μέχρι τελικής πτώσης…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!