Φαίη Σκορδά: ’’Έζησα μια σημαντική χρονιά με το σημαντικότερο γεγονός της ζωής μου’’.

Γλυκιά και χαλαρή μιλάει για όλους και όλα.


Γλυκιά και χαλαρή μιλάει για όλους και όλα.

Γλυκιά και χαλαρή μιλάει για όλους και όλα.

Γλυκιά και χαλαρή μιλάει για όλους και όλα.

Λίγο πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα το ”Πρωινό mou”, για 2η χρονιά μέσα από την συχνότητα του Mega, η Φαίη Σκορδά έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα ”Βήμα της Κυριακής”.  Η γνωστή παρουσιάστρια, κάνοντας έναν απολογισμό της περσινής χρονιάς, μίλησε για την κριτική που δέχτηκε και για το αν της έγινε πρόταση να παρουσιάσει το Master chef.  Διαβάστε τι δήλωσε:
Ακούστηκε ότι δεχτήκατε πρόταση να παρουσιάσετε το «Master chef Junior» και το «Master chef 2». Ισχύει;
Φ.Σ.:Όχι, ποτέ δεν έγινε κάποια κουβέντα. Άλλωστε ήταν ανέφικτο κάτι τέτοιο. Πότε θα έκανα τα γυρίσµατα; Ποτέ δεν µου το πρότειναν, αλλά και πρακτικά εγώ δεν θα µπορούσα να το κάνω.
Πώς αξιολογείτε την παρουσία σας πρώτη χρονιά στην πρωινή ζώνη;
Φ.Σ.:Η πρωινή εκποµπή είναι κάτι που αγαπώ πολύ. Τηλεόραση γι’ αυτό έκανα, για να κάνω πρωινή εκποµπή. Μου αρέσουν η οικειότητα και η ροή της συγκεκριµένης εκποµπής. Το γεγονός ότι το κάναµε µαζί µε τον σύζυγό µου, τον Γιώργο Λιάγκα, για µένα ήταν σηµαντικό. ∆εν ήξερα ούτε πώς θα εξελιχθεί η σχέση µας µέσα από την εκποµπή, ούτε η εκποµπή. Ακόµη και το θέµα της συµπαρουσίασης ήταν για µένα κάτι µεγάλο.

Τελικά σας έκανε καλό;
Φ.Σ.:Ανακαλύψαµε ότι έχουµε τον ίδιο τρόπο σκέψης πάνω στη δουλειά. ∆εν ξέρω αν θα είχε εξελιχθεί καλά, αν αυτό δεν ίσχυε. Αρχικά µας βοήθησε. Σε δεύτερο επίπεδο, όταν είσαι µε τον άνθρωπό σου, δεν έχεις ανταγωνισµό, µοιράζεσαι τα ίδια προβλήµατα και τα ίδια άγχη, έχεις τους ίδιους στόχους.
Περιμένατε ότι ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος θα κόβονταν από την πρωινή ζώνη; Πιστεύετε ότι έκαναν λάθη;
Φ.Σ.:Αυτές οι αποφάσεις είναι θέµα καναλιού. Ο ΑΝΤ1 είναι κανάλι που προχωρεί σε αλλαγές ακόµη και µεσούσης της σεζόν. Είναι τακτική και αποφάσεις του καναλιού. Εγώ δεν προέβλεψα το κόψιµο γιατί δεν ήξερα ποια είναι τα στάνταρντ του καναλιού. Μπορεί τα συγκεκριµένα νούµερα να ικανοποιούσαν τον σταθµό, µπορεί να ήταν άλλα τα κριτήρια της παραµονής και να µην είχαν σχέση µε την τηλεθέαση. ∆εν έχει σηµασία όµως τι πιστεύω εγώ.
Ενοχληθήκατε από τα όσα είπαν για εσάς οι συγκεκριμένοι παρουσιαστές σε συνεντεύξεις τους;
Φ.Σ.:Το περίµενα στην αρχή ότι κάποια πράγµατα µπορεί να λέγονταν και το έβρισκα και λογικό. Και εγώ στον εαυτό µου έλεγα: Καλά, θα πας µε τον Γιώργο να κάνεις εκποµπή; Είχα κάποιες αµφιβολίες, κάποιες επιφυλάξεις. Στην αρχή ήµουν φοβισµένη. Από τη στιγµή που ένιωσα ότι έχουµε δυνατότητες να δουλέψουµε δίχως πρόβληµα, είπα ότι θα προστατεύσω αυτό που κάνω. ∆ιάβασα, άκουσα όσα λέγονταν και χαµογέλασα. Ξέρω τι ειπώθηκε, δεν λέω ότι δεν διαβάζω και δεν µαθαίνω, αλλά θα ήταν πολύ µικρό εκ µέρους µου να ασχοληθώ, να απαντήσω και να στεναχωριέµαι. Ηµουν χαρούµενη µε αυτό που ζούσα, δεν µε ενδιέφεραν αυτά. Έζησα µια σηµαντική χρονιά µε το σηµαντικότερο γεγονός της ζωής µου.
Λαμβάνετε υπόψη σας τις κριτικές;
Φ.Σ.:Ναι. Τις διαβάζω και τις υπολογίζω. Για να γράψει κάποιος κάτι, ακόµη και αν υπάρχει κάτι από πίσω, εγώ έχω δώσει το πάτηµα. ∆εν στενοχωριέµαι µε αυτό που γράφεται, το κρατάω στο µυαλό µου.
Σκέφτεστε να κάνετε κάτι διαφορετικό μελλοντικά στην τηλεόραση;
Φ.Σ.:Και βέβαια! Μου αρέσει η τηλεόραση. Εξαρτάται… Ενα καλό πρόγραµµα, µια καλή οµάδα πάντα έχουν ενδιαφέρον, ειδικά σε ένα κανάλι όπως το Mega. Απλώς δεν µου αρέσει να έχω πολλά καρπούζια κάτω από µία µασχάλη, ούτε να δουλεύω όλη µέρα και να µη βλέπω το παιδί µου.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!