Η Κατερίνα και οι άντρες που αντέχουν!

Γιατί ο άντρας είναι άντρας!


Γιατί ο άντρας είναι άντρας!

Γιατί ο άντρας είναι άντρας!

Γιατί ο άντρας είναι άντρας!

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια λέει τις απόψεις της για τους άνδρες και τον τύπο που της αρέσει, για την τηλεόραση και τη showbiz, καθώς και το τί θέλει να κάνει επαγγελματικά στο μέλλον.
Για την Κατερίνα, υπάρχουν οι σωστοί άνδρες, αλλά πρέπει να νιώθουν ελεύθεροι να εκδηλώνονται, ώστε να μπορούν να δείξουν όλες τις πτυχές του εαυτού τους, λέει η ίδια στο περιοδικό “Glow”. Ο τύπος άνδρα που θα μπορούσε να είναι στο πλευρό της, είναι ο υπομονετικός, για να την αντέχει, ο δυναμικός και ο εργατικός.
Η άποψη που σχημάτισε η ίδια για την τηλεόραση είναι πως αν κάποιος αρέσει, δουλεύει στο χώρο. Ξέρει από πρώτο χέρι πως είναι να δουλεύεις στην τηλεόραση, το άγχος για τα νούμερα, αλλά και το άγχος της παραγωγής. Ο χώρος της showbiz είναι πολύ απαιτητικός και τίποτε δεν είναι σίγουρο. Εύκολα μπορείς να μείνεις χωρίς δουλειά, παραδέχεται η τραγουδίστρια.
Παρ’ όλο το άγχος της τηλεόρασης, η Κατερίνα Στικούδη, μετά τα Playmate 2011, θα ήθελε να κάνει κάποια άλλη τηλεοπτική δουλειά. Θα της άρεσε να συμμετάσχει σε κάποιο show ή να παρουσιάσει κάποιο παιχνίδι.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!