Reynolds – Huntington τα πρόσωπα για τα Marks & Spencer!

Βλέπουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν!


Βλέπουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν!

Βλέπουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν!

Βλέπουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν!

Ο Ryan Reynolds και η Rosie Huntington Whiteley είναι τα πρόσωπα της νέας σεζόν για την αλυσίδα καταστημάτων Marks & Spencer. Η εταιρεία στράφηκε σε διάσημα ονόματα για την φθινοπωρινή κολεξιόν, σε μία προσπάθεια να κατακτήσει το αγοραστικό κοινό και να κερδίσει ακόμα περισσότερο κόσμο.
Η καινούρια συλλογή λανσάρεται υπό τον τίτλο ‘Αυτόγραφο» (Autograph) και υπεύθυνος φωτογράφος της ήταν ο Greg Williams των βραβείων BAFTA, ο οποίος απαθανάτισε τους 2 πρωταγωνιστές στο St Pancras Grand του Λονδίνου. Το αποτέλεσμα της φωτογράφησης είναι πραγματικά εκπληκτικό και η όλη καμπάνια θυμίζει υψηλούς οίκους μόδας.
“Αισθάνομαι περήφανη που συνδέομαι με ένα αγαπημένο βρετανικό πολυκατάστημα που φέρει αναμνήσεις σε πολλούς ανθρώπους”, δήλωσε η Rosie για τη συνεργασία, ενώ ο Ryan σημείωσε από τη μεριά του: “Η επίσκεψη στα M&S με την οικογένεια ή τους φίλους μου πάντα μου φέρνει μια γλυκιά νοσταλγία. Η συλλογή ‘Autograph’ είναι μια μοντέρνα εκδοχή του κλασικού στυλ που μ’αρέσει και με το οποίο αισθάνομαι πιο άνετα. Τα κομμάτια της συλλογής είναι διαχρονικά και ποτέ δεν θα βγουν εκτός μόδας”.
Η διοίκηση του γνωστού βρετανικού πολυκαταστήματος φαίνεται πως άρχισε να δίνει βάρος σε πιο νεανικό στυλ ένδυσης και υπόδησης, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των μεγαλύτερων σε ηλικία πελατών της, στους οποίους απευθυνόταν μέχρι σήμερα. Αυτό φαίνεται και από τις υπόλοιπες συνεργασίες που προωθεί με fashion icons ή νεαρά διάσημα πρόσωπα όπως η Dannii Minogue και η Myleene Klass.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!