Σχέδια γάμου για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη;

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός σκέφτεται το γάμο ξανά;


Ο αγαπημένος μας ηθοποιός σκέφτεται το γάμο ξανά;

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός σκέφτεται το γάμο ξανά;

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός σκέφτεται το γάμο ξανά;

Στο σπίτι του φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του ΟΚ αγαπημένος μας ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης  και μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζήλια, τον γάμο αλλά και το θέατρο στην Ελλάδα.
Είσαι ζηλιάρης; «Όχι. Γνωρίζω, όμως, το αίσθημα της ζήλιας πολύ καλά. Έχω κι εγώ όλα τα αισθήματα που έχουν όλοι οι άνθρωποι. Μην ξεχνάς ότι ο λόγος που οι ηθοποιοί μπορούμε να ενσαρκώνουμε έναν χαρακτήρα είναι επειδή μπορούμε μέσα από τη δική μας εμπειρία να αντλήσουμε τα ερεθίσματα που ζητάει ο ρόλος».
Θα σκεφτόσουν να κάνεις δεύτερο γάμο; «Δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν πηγαίνω με πρόγραμμα. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ούτε τον πρώτο γάμο σκεπτόμουν να κάνω. Κι αφού παντρεύτηκα, ούτε διαζύγιο σκεπτόμουν να πάρω και, πριν ξεκινήσει η ιστορία με το Θέατρο Χώρα, δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό».
Σκέφτηκες, όταν ανέλαβες το Θέατρο Χώρα, ότι αυτό μπορεί να σημάνει την οικονομική καταστροφή σου; «Όχι. Μπαίνοντας σε αυτή την ιστορία, ούτε το σκέφτηκα ούτε το φοβήθηκα. Πιστεύω ότι πρέπει κάποιος να προφυλάσσει τους καλλιτέχνες από το να έχουν οράματα δημιουργίας, τα οποία χρηματοδοτούν από την τσέπη τους. Οικονομικά ζημιώθηκα από την ιστορία του Θεάτρου Χώρα και δεν ξέρω και κανέναν καλλιτέχνη που να έφτιαξε μια εστία πολιτισμού και να βγήκε κερδισμένος. Κι αυτό συμβαίνει γιατί κανένας δημιουργός δεν ξεκινάει με όρους επιχειρηματικούς, γιατί δεν αποσκοπεί στο κέρδος, όπως κάνει ένας παραγωγός. Συνήθως, λοιπόν, αυτό αποβαίνει πολύ αρνητικό για την τσέπη μας. Το ίδιο συνέβη και σε εμένα. Επενδύσαμε με τον συνεργάτη μου, Γιώργο Λυκαρδόπουλο, πολλά χρήματα, τα οποία δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε πίσω. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θέλω να πάρω ένα θέατρο και να επενδύσω τα χρήματα που έχω βγάλει με κόπους είκοσι χρόνων, θα του έλεγα: ”Όχι, μην το κάνεις!”. Αλλά δεν το μετάνιωσα. Υλοποίησα μια επιθυμία μου. Δεν έπαιξα τα χρήματά μου στον τζόγο, ούτε τα έφαγα στον ποδόγυρο».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!