Με το σπαστό Ελληνικό λέω, Όπα!

Όπα λα μάνα μου, όπα λα!


Όπα λα μάνα μου, όπα λα!

Όπα λα μάνα μου, όπα λα!

Όπα λα μάνα μου, όπα λα!

Κοίτα να δείς που το Ελληνικό έχει γίνει της μόδας και εμείς εδώ κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου να πώ; Μας έχει αποβλακώσει για τα καλά το 23% σε όλα τα είδη, η ακρίβεια και φυσικά τα ποτά που πίνουμε κάθε βράδυ να ξεχάσουμε τον πόνο μας για να μην πώ και για τα αποποινικοποιημένα… Άμστερνταμ σου λέει. Σε λίγο θα μιλάμε και ντάτς!
Πρωταγωνίστριες στο σημερινό μου θεματάκι τρείς κυρίες. Η μιά απο τη Σουηδία, η άλλη απο την Αρμενία και η τρίτη η μικρότερη να πώ, απο την Ρουμανία!
Τραγουδιάρες ναι, απο αυτές που με το που το ανοίγουν λές Παναγιά μου ένα μπουκάλι Τζόνυ να είχα κατεβάσει να αντέξω ο χριστιανός. 
Σου λένε λοιπόν τα κορίτσια αφού έχω κάνει την απόλυτη επιτυχία στη χώρα μου, το λαλάω μιά χαρα στα Σουηδικά, Ρουμάνικα και Αρμένικα αντίστοιχα, θέλω να βάλω πλώρη για καριέρα ιντερνασιονάλε, να πίνω ούζο να τρώω τζατζίκι πιτόγυρο και να μετά να ανεβαίνω στην μπουζουκοπίστα να πετάω το ελληνικό μου το σπαστό σουξεδάκι, να πέρνει η τζατζικίλα το θαμώνα να μη νοιώθει και να λέει, ΟΠΑ!
Για του λόγου το αληθές δείτε οτι τα κορίτσια το λαλάνε το ελληνικό αν και αλλοδαπά! Για στρώσου και ενημερώσου και καλή ακρόαση!



Είπες κάτι γιατί δεν σε άκουσα… Α, εντάξει! Όπα!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!