Δεν έχω καμία κόντρα με τον Κανάκη!

Μιλάει για όλα τα θέματα του ΑΝΤ1.


Μιλάει για όλα τα θέματα του ΑΝΤ1.

Μιλάει για όλα τα θέματα του ΑΝΤ1.

Μιλάει για όλα τα θέματα του ΑΝΤ1.

Ο διευθυντής προγράμματος του Αντέννα μίλησε για τις εκπομπές του καναλιού, τη συνεργασία με τον Αντώνη Κανάκη και τις μεταξύ τους σχέσεις, αλλά και για την έναρξη των προγραμμάτων.
Με τον παρουσιαστή του “Ράδιο Αρβύλα” δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως είπε ο κος Λάτσιος στο Star. Ο ίδιος ο Αντώνης Κανάκης αντελήφθη πως είναι ανάγκη για μείωση του προϋπολογισμού της εκπομπής του και έπραξε ως ένας συνειδητοποιημένος Έλληνας εν καιρώ ύφεσης.
Για το πρωινό του Αντέννα, ο διευθυντής είπε πως συζητούν με το Χρήστο Φερεντίνο, επειδή τον θέλουν να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής, ενώ μεταξύ των δύο πλευρών δεν τίθεται θέμα οικονομικό. Για την ίδια τηλεοπτική ζώνη, υπήρξαν συζητήσεις και με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά ακόμα δεν έχουν υπογράψει.
Πάτρας και Μπουλέ έχουν διαγράψει μια πολύ καλή πορεία ολόκληρο το καλοκαίρι και το Σεπτέμβριο και υπάρχουν συζητήσεις για περαιτέρω παραμονή τους, ενώ η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει υπογράψει για την παρουσίαση του Dancing on Ice. Για το πρώην μοντέλο, όμως, υπάρχει ενδιαφέρον και γίνονται συζητήσεις, χωρίς κάτι ανακοινώσιμο.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!