Η επιστροφή της Δέσποινας Βανδή!

Ήρθε για να μείνει!


Ήρθε για να μείνει!

Ήρθε για να μείνει!

Ήρθε για να μείνει!

‘Αξιζε το κόπο να περιμένουμε τελικά, αφού όπως όλα δείχνουν η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να χαρίσει στους φανατικούς θαυμαστές της πολλές αξέχαστες στιγμές το χειμώνα! Και ναι, όπως όλα δείχνουν επιστρέφει δριμύτερη στην ελληνική showbiz για να απολαύσει γι’ άλλη μια φορά τη θέα της κορυφής!
Αυτή τη φορά την αρχή έκανε στη Γερμανία δίνοντας μια μεγάλη συναυλία τη Παρασκευή στο Αμβούργο! Το στάδιο ασφυκτικά γεμάτο και η Δέσποινα πιο κεφάτη από ποτέ έδωσε το καλύτερο της εαυτό! Όσοι παρευρέθηκαν απόλαυσαν ένα διαφορετικό πρόγραμμα αφού άκουσαν κομμάτια όπως το “ΓΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ” και το “ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΣ”, από το τελευταίο δίσκο της Δέσποινας, που πρώτη φορά τα ερμήνευσε live, αλλά και πιο παλιά κομμάτια της που είχαμε αρκετό καιρό να τα ακούσουμε live από την Ελληνίδα star!
Αξιοσημείωτη ήταν και η στιλιστική της επιλογή στο πρώτο πρόγραμμα της συναυλίας, αφού επέλεξε τουαλέτα Vrettos Vrettakos με φτερά..! Και το ταξίδι στο εξωτερικό δε σταματά εδώ αφού σήμερα θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία στο Ντίσελντορφ. Μαζί της στη Γερμανία ο δικός μας, Λούκας Γιώρκας!
Μετά τη Γερμανία θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις στην Αμερική και το Καναδά μαζί με την ‘Ελλη Κοκκίνου και το Κώστα Καραφώτη ενώ 4/11 θα έχουμε έναρξη στο FEVER με ένα από τα μεγαλύτερα σχήματα του φετινού χειμώνα! Βανδή – Κοκκίνου – Οικονομόπουλος υπόσχονται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης σε ένα πρόγραμμα που δεν είχε προηγούμενο!
Εμείς να ευχηθούμε Καλή επιτυχία στο Δεσποινάκι και περιμένουμε με αγωνία και νέα τραγούδια, αφού φήμες λένε ό,τι το επόμενο single από τη Δέσποινα Βανδή θα το έχουμε το φετινό χειμώνα!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!