Η έναρξη του ”Πρωινού Ant1” με τον Γιώργο Παπαδάκη!

Δείτε το βίντεο


Δείτε το βίντεο

Δείτε το βίντεο

Δείτε το βίντεο

Συγκινημένος, αγχωμένος, με casual ντύσιμο, έκανε πρεμιέρα ο Γιώργος Παπαδάκης λίγο πριν από τις επτά το πρωί, στο ολοκαίνουργιο studio του νέο διευρυμένου πρωινού του Ant1.  ”Τι έγινε; Ξεκινήσαμε; Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι”!
Ο παρουσιαστής που εδώ και 20 χρόνια έλεγε ”Καλημέρα Ελλάδα” από δω και στο εξής θα λέει ”Καλημέρα κυρίες & κύριοι”.  Αφού καλωσόρισε τον κόσμο στην νέα προσπάθεια του σταθμού που θα έχει σαν στόχο την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, παρουσίασε στο studio της εκπομπής τις συνεργάτιδες που θα τον πλαισιώνουν, Ντόρα Κουτροκόη και Χριστίνα Τσόκρη και τον οικονομικό συντάκτη Ντίνο Σιωμόπουλο. 
Ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του μέχρι τις 10 έχουν αναλάβει το δημοσιογραφικό-ενημερωτικό κομμάτι ενώ στην συνέχεια την σκυτάλη παίρνουν η αστρολογία με την Λίτσα Πατέρα, η μαγειρική με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η ψυχαγωγία με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χριστίδου.
Στην συνέχεια της εκπομπής δεν παρέλειψε να στείλει τα χαιρετίσματά του στον Γιώργο Αυτιά, τα δίδυμα των Καμπουράκη-Οικονομέα και Λυριτζή-Οικονόμου, αλλά και την Ελεονώρα Μελέτη.
Καλή αρχή!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!