Δείτε τις νέες ψυχαγωγικές εκπομπές του ΑΝΤ1 που κάνουν πρεμιέρα!

Πρεμιέρα κάνουν 4 ψυχαγωγικές εκπομπές την ερχόμενη εβδομάδα, που θα μας προσφέρουν συγκίνηση, αγωνία, περιπέτεια και πολύ γέλιο.


Πρεμιέρα κάνουν 4 ψυχαγωγικές εκπομπές την ερχόμενη εβδομάδα, που θα μας προσφέρουν συγκίνηση, αγωνία, περιπέτεια και πολύ γέλιο.

Πρεμιέρα κάνουν 4 ψυχαγωγικές εκπομπές την ερχόμενη εβδομάδα, που θα μας προσφέρουν συγκίνηση, αγωνία, περιπέτεια και πολύ γέλιο.

Πρεμιέρα κάνουν 4 ψυχαγωγικές εκπομπές την ερχόμενη εβδομάδα, που θα μας προσφέρουν συγκίνηση, αγωνία, περιπέτεια και πολύ γέλιο.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 22:15 το Adventure game BLACK OUT, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 22:15 το Real life make-over show FAB 5, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 21:20 επανέρχονται με νέα επεισόδια, το Prank show ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ στις 21:20 και το Real Life makeover show ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ στις 22:15.
BLACK OUT Τετάρτη 2/11 22:15
Adventure game με τη Νάντια Μπουλέ
Τα βλέπετε όλα μαύρα; Είναι επειδή ήρθε το «Black Out», αφού πρώτα σάρωσε σε τηλεθέαση στη Δανία, στο Βέλγιο, στη Νορβηγία και στην Ολλανδία. Το παιχνίδι που θα βγάλει στο φως τους μεγαλύτερους φόβους σας, αρχίζει… στο απόλυτο σκοτάδι! Δοκιμασίες που δεν φανταστήκατε ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα, παγίδες που θυμίζουν σκηνές από σινεμά, αντικείμενα που δεν θα τολμούσατε ποτέ να αγγίξετε, ζωντανά πλάσματα που κάνουν και τους πιο θαρραλέους να τρέμουν από το φόβο τους… έρχονται για να σκορπίσουν τον τρόμο σε ένα περιβάλλον που όλες οι αισθήσεις λειτουργούν στο max, εκτός από την όραση! Έξι παίκτες τη φορά, θα πρέπει να βάλουν το μυαλό τους να δει όσα τα μάτια τους δεν θα μπορούν. Αν θεωρείτε πως διαθέτετε τόλμη, ρίσκο, θάρρος, χιούμορ και είστε διαρκώς σε εγρήγορση… δοκιμάστε το και πού ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς ο σκοτεινός τύπος, που θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και τελικά θα βγει από το «Black Out»… ασπροπρόσωπος!
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας
Οργάνωση Παραγωγής: Άννα Αρβανίτη
Αρχισυνταξία: Αλεξάνδρα Μπουτσέτου
Project manager: Θανάσης Μητρέλιας
Παραγωγή: ENA PRODUCTIONS
FAB 5 Πέμπτη 3/11 22:15
Real life make-over show
Ηλίας Ψινάκης, Λάκης Γαβαλάς, Τρύφωνας Σαμαράς, Γιώργος Μέρλος, Πάνος Φασούλης. Αυτοί οι 5, δεν είναι απλά καλοί, είναι fabulous! Κι αν μέχρι τώρα τους αγαπούσατε και τους θαυμάζατε, ήρθε η στιγμή να τους λατρέψετε! Γιατί; Γιατί μόνο αυτοί ξέρουν να μεταμορφώνουν έναν άντρα… στον τέλειο άντρα! Επεμβαίνοντας ο κάθε ένας στον δικό του τομέα, διαμορφώνουν στιλ, φιλοσοφία, lifestyle, συνήθειες, αισθητική, άποψη και δημιουργούν έναν σύγχρονο, σοφιστικέ gentleman που κάθε γυναίκα θα ήθελε στη ζωή της. Το format που έχει βραβευτεί με EMMY, έρχεται και στην Ελλάδα για να δώσει νέο look στα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά και να συζητηθεί όσο λίγα. Αντισυμβατικοί, εκκεντρικοί, μοναδικοί, πετυχημένοι, προκλητικοί, σπεσιαλίστες. Οι FAB 5 της Ελλάδας είναι η dream team του κάθε dreamer. Και το καλύτερο; Μπορούν να κάνουν το όνειρο… πραγματικότητα. Θα το δείτε, στον ΑΝΤ1!
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγοράκης
Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
Project Manager: Θανάσσης Μητρέλιας
Production Manager: Βασίλης Γεωργιάδης
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ Παρασκευή 4/11 21:20
Prank show με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο.
Η όρεξη για ατελείωτη πλάκα του Σάββα Πούμπουρα και του Δημήτρη Βλάχου δεν κόβεται με τίποτα! Έτσι θα τους δούμε και πάλι στο «Πλάκα Κάνεις» και θα γελάσουμε χωρίς πλάκα πολύ, πάρα πολύ! Υποψήφιοι παίκτες είστε όλοι εσείς που κάθεστε ανυποψίαστοι σε μια καφετέρια, σε ένα εστιατόριο ή σε ένα μπαρ παρέα με τους φίλους σας. Η ομάδα του παιχνιδιού μπορεί να πλησιάσει έναν από εσάς και να του προσφέρει ένα χρηματικό έπαθλο με αντάλλαγμα να παίξει στο «Πλάκα κάνεις», χωρίς να το καταλάβει η παρέα του. Αν δεχθείτε, θα ‘εφοδιαστείτε’ κρυφά με ακουστικό και μικρόφωνο και θα επιστρέψετε στο τραπέζι σας, σαν να μη συμβαίνει τίποτα! Από εκεί και πέρα θα πρέπει να κάνετε ό,τι περίεργο και τρελό σας ζητήσουν οι δύο παρουσιαστές, χωρίς να χάσετε την άνεσή σας, χωρίς να τα παρατήσετε και κυρίως, χωρίς να καταλάβουν οι φίλοι σας ότι τους κάνετε πλάκα! Ίσως σας ζητήσουν να αλλάξετε θέση τρεις φορές. Ίσως πάλι σας πουν να πιείτε τη μπύρα του διπλανού σας, να σπάσετε όλα τα ποτήρια ή να φιλήσετε τη σερβιτόρα! Όσο προχωρούν οι δοκιμασίες, τόσο δυσκολεύουν. Εσείς πόση πλάκα μπορείτε να αντέξετε;
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας
Αρχισυνταξία: Σοφία Καλλίδου
Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος
Διεύθυνση Παραγωγής: Γιώργος Λύγγρης
Σύμβουλος Παραγωγής: Τζώρτζης Ποφάντης
Εκτέλεση Παραγωγής: J.K. Productions
ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Παρασκευή 4/11 22:15
Real Life makeover show με τον Σπύρο Σούλη.
Για κάποιους ανθρώπους ένα καινούργιο σπίτι δεν είναι πολυτέλεια, αλλά άμεση ανάγκη! Ο Σπύρος Σούλης και η ομάδα του, τα τελευταία δύο χρόνια στάθηκαν κοντά σε δεκάδες οικογένειες που αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Με την ίδια όρεξη και αμείωτο κέφι και φέτος ο Σπύρος Σούλης και οι συνεργάτες του θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας, ώστε κάθε βδομάδα και μια οικογένεια να αποκτά το δικό της καινούργιο σπίτι!
Τα «θαύματα» για εκείνους που πραγματικά τα έχουν ανάγκη… συνεχίζονται και ο ΑΝΤ1 τους δίνει την ευκαιρία και τη χαρά να μπουν στο καινούργιο τους σπίτι… «Με το Δεξί»!
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: Βασίλης Καρφής
Αρχισυνταξία:: Νίκος Μισίρης
Οργάνωση Παραγωγής: Ντόρα Πνευματικάτου
Εταιρεία Παραγωγής: ΟNOIR PRODUCTIONS



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!