Πάνος Κιάμος: “Δεν θα είχα πρόβλημα να τραγουδήσω Θεοδωράκη”

Μωρέ τι μας λέτε;


Μωρέ τι μας λέτε;

Μωρέ τι μας λέτε;

Μωρέ τι μας λέτε;

Ο Πάνος Κιάμος είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος λα’ίκός τραγουδιστής-διασκεδαστής της γενιάς του κι η απόδειξη γι’ αυτό, είναι ότι όπου εμφανίζεται οι επιχειρηματίες τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, αφού τα μαγαζιά τους γεμίζουν από κόσμο. Τι λέει όμως ο ίδιος για τον χαρακτηρισμό του λαϊκού τραγουδιστή που του προσδίδεται;
“Δεν με ενοχλεί καθόλου, δεν είμαι άνθρωπος που στέκεται στις ταμπέλες, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει μέσα από τις δουλειές μου είναι να μπορώ να έχω τον κόσμο δίπλα μου. Γιατί όσο ο κόσμος είναι κοντά μου και με στηρίζει νιώθω πολύ καλά, αυτό είναι που με ενδιαφέρει” λέει ο τραγουδιστής στο περιοδικό PEOPLE και συνεχίζει: “Το αν είναι “εύκολο” ή “φτηνό” ένα τραγούδι, αυτό μπορεί να το κρίνει μόνο ο κόσμος. Κι ο κόσμος έχει αλάθητο κριτήριο. Αν πεις κάτι φτηνό ο κόσμος θα στο συγχωρέσει μόνο μια φορά και αν δεν κάνεις και κάτι που να είναι αντίβαρο και μείνεις μόνο σ’ αυτό, τότε θα σε “ανταμείψουν” ανάλογα”.
Θα συνεργαζόταν όμως ο Πάνος Κιάμος με το Μίκη Θεοδωράκη, αν ο μεγάλος συνθέτης τον καλούσε συναυλία του;
“Από τη στιγμή που θα με καλούσε ο κύριος Θεοδωράκης, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έλεγα κάτι που θα με αντιπροσώπευε!”
Το ακούσαμε κι αυτό…
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!