Επιστρέφει με ερωτική μπαλάντα και ‘Δαίμονες’

Γεμάτη χρονιά η φετινή για την Άννα Βίσση!


Γεμάτη χρονιά η φετινή για την Άννα Βίσση!

Γεμάτη χρονιά η φετινή για την Άννα Βίσση!

Γεμάτη χρονιά η φετινή για την Άννα Βίσση!

Με το rockumentary που αφορά τη ζωή της να μονοπωλεί τα σχόλια και τις αντιδράσεις, αλλά κι ένα πρόγραμμα που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο επόμενο διάστημα στο REX, η Άννα Βίσση μπορεί δικαιωματικά και φέτος να χαρακτηριστεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όσον αφορά τουλάχιστον στα μουσικά πράγματα.
Η Άννα ταξίδεψε πριν λίγες ημέρες στην Αμερική, ενώ τα σχόλια για το ριάλιτι στον Alpha την έχουν ενοχλήσει φανερά. Παρόλα αυτά, προετοιμάζεται πυρετωδώς για το θερμό μουσικό χειμώνα που θέλει να προσφέρει στους θαυμαστές της, αφού έχει ήδη ηχογραφήσει μια ολοκαίνουρια ερωτική μπαλάντα δια χειρός Νίκου Καρβέλα, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στα ραδιόφωνα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.
Το καλλιτεχνικό ντουέτο δε σταματά όμως τη συνεργασία του εκεί, αφού πέρα από τη δισκογραφία, επιθυμούν και οι δύο να ανεβάσουν ξανά τη ροκ όπερα “Δαίμονες”, μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το εγχείρημά τους τη δεκαετία του ’90. Ήδη οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τους δύο καλλιτέχνες να συζητούν τις λεπτομέρειες, το σχέδιο όμως θα υλοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην επόμενη χρονιά, αφού τόσο η Άννα με τις εμφανίσεις της στο REX, όσο και ο Νίκος Καρβέλας, θα είναι απασχολημένοι στο άμεσο μέλλον.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!