Όλα όσα έγιναν στο 8o live του ”Dancing on Ice”!

Εορταστικό show μέσα στο κλίμα των ημερών!


Εορταστικό show μέσα στο κλίμα των ημερών!

Εορταστικό show μέσα στο κλίμα των ημερών!

Εορταστικό show μέσα στο κλίμα των ημερών!

Αφιερωμένο στα Χριστούγεννα ήταν το 8ο live του ”Dancing on Ice”.  Οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ οι κριτές επηρεασμένοι από το κλίμα των ημερών τους έδωσαν ιδιαίτερα υψηλές βαθμολογίες!  Στο Χριστουγεννιάτικο Dancing On Ice δεν υπήρχε αποχώρηση. Οι κριτές βαθμολόγησαν κανονικά τα ζευγάρια και οι βαθμοί θα προστεθούν στο Πρωτοχρονιάτικο live όπου εκεί κάποιο από αυτά θα αποχωρήσει.
Τις εντυπώσεις έκλεψε η Ιωάννα Πηλιχού που χόρεψε το “Home for Christmas” της Maria Mena συγκεντρώνοντας 16.5 βαθμούς, την υψηλότερη βαθμολογία μέχρι στιγμής στο show!  Ακολούθησαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ως ξωτικό με το “Jingle Bells” των Sex Pistols με 16 βαθμούς, ο Γιώργος Χειμωνέτος με το “Let It Snow” του Dean Martin με 15 βαθμούς, ο Κώστας Φραγκολιάς με το τραγούδι “Χριστούγεννα” της Δέσποινας Βανδή με 14.5 βαθμούς και η Shaya με το “Santa Baby” των Pussycat Dolls με 13 βαθμούς.
Guest star ήταν η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου η οποία χόρεψε το “Santa Claus is coming to town”  του Michael Buble εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό με τις χορευτικές της ικανότητες.  Το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν τα Κόκκινα Χαλιά, η Νίκη Πόντε, ο Χάρης Αντωνίου και οι EMagic.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!