Δεν διαλύονται οι Franz Ferdinand!

Επιστρέφουν με νέο δίσκο και live εμφανίσεις!


Επιστρέφουν με νέο δίσκο και live εμφανίσεις!

Επιστρέφουν με νέο δίσκο και live εμφανίσεις!

Επιστρέφουν με νέο δίσκο και live εμφανίσεις!

Οι Σκωτσέζοι Franz Ferdinand ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους album, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012. Ο κιθαρίστας τους Nick McCarthy δήλωσε σε συνέντευξη: ”Έχουμε ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία της επιστροφής μας μετά από ένα διάστημα απουσίας”.
Οι Franz Ferdinand, που έχουν ως τραγουδιστή τον ελληνικής καταγωγής Alex Kapranos, έχουν κυκλοφορήσει 3 studio albums, έχουν βραβευτεί στα BRIT Awards, MTV Awards, Q Awards, NME Awards και Meteor Music Awards και ήταν υποψήφιοι αρκετές φορές για βραβείο Grammy. Έχουν πουλήσει περίπου 3,5 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο υπηρετώντας την Indie–rock μουσική!

Στις αρχές του 2011 είχε ανακοινωθεί ότι το γκρουπ θα διαλυθεί. Ευτυχώς φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκαν και έτσι την καινούργια χρονιά ετοιμάζουν ένα super δίσκο και live εμφανίσεις για να αποζημιώσουν τους χιλιάδες θαυμαστές τους! Ήδη ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ ”Field Day” τον Ιούνιο στο Victoria Park του Λονδίνου, με τα εισιτήρια να κυμαίνονται από 74 έως 300 λίρες αγγλίας!  Πριν λίγες ημέρες ετοίμασαν ένα βιντεοκλίπ για τη διασκευή ”Live alone” από τον τελευταίο τους δίσκο ”Tonight: Franz Ferdinand” που κυκλοφόρησε το 2009.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!