Συναντήσεις με τον Χατζιδάκι στο μουσείο της Ακρόπολης!

…τις Πέμπτες του Φλεβάρη.


…τις Πέμπτες του Φλεβάρη.

…τις Πέμπτες του Φλεβάρη.

…τις Πέμπτες του Φλεβάρη.

Φτιάξε λίγο την εικόνα.
Να παίζει Χατζιδάκις κι εσύ να αγναντεύεις τον Παρθενώνα από τις τζαμαρίες του μουσείου της Ακρόπολης. Ακούγεται ειδυλλιακό!
Κάθε Πέμπτη έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις αυτό.
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια μέρα στο Μουσείο Ακρόπολης» πραγματοποιούνται μουσικά απογεύματα αφιερωμένα στον σπουδαίο συνθέτη.
Πιο συγκεκριμένα οι «μουσικές συναντήσεις του Μάνου Χατζιδάκι» θα παρουσιαστούν στις 2, 9, 16 και 23 Φεβρουαρίου 2012, στις 5 το απόγευμα στον εξώστη του δευτέρου ορόφου, με θέα την Αίθουσα των Αρχαϊκών Αγαλμάτων, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Και το πρόγραμμα περιλαμβάνει :
Στις 2 Φεβρουαρίου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά προκλασικούς μουσουργούς (Pachelbel,Vivaldi,Bach)» και παίζει το Echo String Quartet (κουαρτέτο εγχόρδων)
Στις 9 Φεβρουαρίου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά κλασσικούς και μετακλασσικούς μουσουργούς (Mozart,Brahms,Haydn)» και παίζει το Athens String Quartet.
Στις 16 Φεβρουαρίου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Astor Piazzolla» και παίζει το Trio Tangarto.
Στις 23 Φεβρουαρίου: «Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τους ήχους της Σμύρνης» και παίζει και τραγουδά ο Χρήστος Τσιαμούλης (λάουτο) μαζί με τον Σωκράτη Σινόπουλο(πολίτικη λύρα).
Μην το ψάχνεις το θέμα, σούπερ θα είναι. Πάρε τον έρωτά σου και τον ρομαντισμό σου και πήγαινε τις Πέμπτες στο μουσείο! Ο Χατζιδάκις θα σε ζεστάνει αυτές τις κρύες μέρες.
Μουσείο Ακρόπολης: Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15,11742 Αθήνα / τηλ: 210-9000900



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!