Ο Γιώργης Χριστοδούλου στο “Γιασεμί”..

..τις Πέμπτες του Φλεβάρη!


..τις Πέμπτες του Φλεβάρη!

..τις Πέμπτες του Φλεβάρη!

..τις Πέμπτες του Φλεβάρη!

Ύστερα από την επιτυχημένη περιοδεία του τους τελευταίους μήνες στην Ισπανία όπου παρουσίασε το πρώτο του ισπανόφωνο άλμπουμ “Flâneur*” σε ζωντανές εμφανίσεις, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές, ο Γιώργης Χριστοδούλου παρατείνει τις εμφανίσεις του …στο αγαπημένο του “μπαλκόνι” στην Πλάκα, το “Γιασεμί” για ακόμα λίγες Πέμπτες.
Εκεί θα διηγηθεί κι άλλες ιστορίες της Μεσογείου, θα παίξει με ακουστικό ήχο κομμάτια από τα προηγούμενα άλμπουμ του αλλά και το “Flâneur” και μαζί ανέκδοτα ισπανόφωνα τραγούδια, θα υποδεχτεί φίλους μουσικούς που θα εναλλάσσονται και θα συμπράττουν μουσικά. Ο τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει στα ελληνικά, ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά – καμιά φορά και στα καταλανικά… ταξιδεύοντας τον θεατή σε ανεξερεύνητα μεσογειακά μονοπάτια.
Το Γιασεμί στα σκαλάκια της οδού Μνησικλέους στην Πλάκα, ανοίγει την πόρτα του για τα flâneur sessions του Γιώργη τις Πέμπτες λίγο πριν τις δέκα το βράδι, ανάβει το τζάκι και δε βάζει είσοδο. Για μία ώρα και κάτι, ρυθμοί όπως το swing, το tango και η bossa nova εναλλάσσονται με διηγήσεις από κοσμοπολίτικα αστικά τοπία και ιστορίες με χιούμορ, ρομαντισμό και θεατρικότητα.
Συμμετέχουν στις παραστάσεις (με τυχαία σειρά εμφάνισης, ανάλογα με την Πέμπτη και τη διάθεση) οι μουσικοί: Γιώτης Παρασκευαίδης/ Παναγιώτης Αθάνατος (κιθάρα), Αντώνης Αρβανίτης (κοντραμπάσο), Ρόλυ Γιαμοπούλου (τύμπανα-κρουστά), Oscar Jairo Ortega (πιάνο)… και άλλοι πολλοί περαστικοί φίλοι μουσικοί!
Τις Πέμπτες: 2, 8 , 16 , 23 , 30 Φεβρουαρίου 2012
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: ελεύθερη
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Υπάρχει χρέωση για το ποτό σας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!