Η Νατάσσα Θεοδωρίδου με Τσιτσάνη στο Madwalk!!

Κι όμως!


Κι όμως!

Κι όμως!

Κι όμως!

Στη χθεσινή εκδήλωση του Madwalk by Vodafone η πιο κυριλάτη εμφάνιση ήταν αυτή της Νατάσσας Θεοδωρίδου.
Ανέβηκε στη σκηνή με μία υπέρκομψη μαύρη τουαλέτα και τραγούδησε το νέο της τραγούδι (καψούρα μεγάλη) «Απέναντι».
Πέραν όμως του «Απέναντι» έπρεπε να πει κι ένα δεύτερο. Οπότε όλο το βράδυ είχα την απορία του τι θα έλεγε. Τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικα σε αυτή την ανάλαφρη βραδιά με τα ποπ τραγουδάκια και το εμετικό έντεχνο του Χατζηγιάννη, δε χωράνε.
Αναμένοντας λοιπόν την εμφάνιση της είχαν περάσει από το μυαλό μου τα χίλια μύρια ενδεχόμενα. Οπότε η απάντηση ήρθε άμα τη εμφανίσει της.
Το «Ακρογιαλιές δειλινά» του Τσιτσάνη είπε. Ναι, αυτό που πρώτη έχει πει η Στέλλα Χασκίλ και αργότερα το επανέφερε η Γαλάνη. Ναι, αυτό. Το παλιό, του προηγούμενου αιώνα.
Με μία πιο νέα ματιά όμως από τους Imam Baildi. Ή αν δεν ήταν η διασκευή των Imam Baildi τότε ήταν μια διασκευή που θύμιζε αυτή των Imam καθώς την ίδια ενορχήστρωση είχε και η εκτέλεση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο θέατρο βράχων το προηγούμενο καλοκαίρι αλλά και στο Amstel live τον Δεκέμβρη που πέρασε, που εμφανίστηκε μαζί τους.
Αν και εκτιμώ τη φωνή της Θεοδωρίδου, μου φαίνεται πως της Ζουγανέλη η ερμηνεία ήταν καλύτερα προετοιμασμένη για αυτό το τραγούδι ενώ η άλλη έγινε «στο πόδι» γιατί δεν προλάβαιναν.
Αυτή την αίσθηση μου αφήνει.
Διαλέξτε.
http://www.youtube.com/watch?v=aXTAdr4Qg3I



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!