Νατάσσα Μποφίλιου – The next best thing in town

Απολαυστικότατη χθες στο “Στην υγειά μας”.


Απολαυστικότατη χθες στο “Στην υγειά μας”.

Απολαυστικότατη χθες στο “Στην υγειά μας”.

Απολαυστικότατη χθες στο “Στην υγειά μας”.

Η Νατάσσα Μποφίλιου εχθές είχε την τιμητική της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας” στο κανάλι της ΝΕΤ. Μαζεμένοι γύρω της υπέροχοι άνθρωποι. Ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Στάμος Σέμσης, ο Κώστας Αρβανίτης, η Μαριλένα Κατσίμη, η Μαρία Παπαγεωργίου, ο Θέμης Καραμουρατίδης, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και..και..και..
Μία εκπομπή “λουκούμι” για Σάββατο βράδυ. Και πού να πας Σαββατιάτικο;
Όσοι έμειναν σπίτι πήραν μια δόση από το τι κάνει το κορίτσι αυτό στο Gazoo.Αποθεώνεται. Φίσκα το μαγαζί. Σκίζει. Και πώς να μην; Αφού η Μποφίλιου φτιάχτηκε για αυτό. Φτιάχτηκε για να τραγουδά. Είναι το υλικό και η στόφα της τέτοια.
Με τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο συνέθεσαν μια πολλή δημιουργική τριάδα και μπήκαν με το έτσι θέλω στα σπίτια μας, οι μουσικές τους. “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, “Εν λευκώ”, “Το μέτρημα”, “Οι ομπρέλες του Demy”, “Εκκρεμότητα”,”Κοίτα εγώ”, “Μεγάλες αγάπες”…. και η λίστα συνεχίζεται…
Πρώτη φορά την άκουσα ζωντανά πριν 2-3 χρόνια που εμφανιζόταν στο ΜΕΤΡΟ. Από τότε με έπεισε πως πρέπει να την ακολουθώ και να την παρακολουθώ. Στην αρχή ήμουν διστακτικός. Μήπως είναι “πολύ κακό για το τίποτα”; 
Εχθές είδα μία εξελιγμένη Μποφίλιου στη ΝΕΤ. Μία ντίβα. Μια γυναίκα πληθωρική με μια φωνή χάρισμα. Λίγο το “έπαιζε”. Λίγο υπερέβαλλε στις ερμηνείες της. Αλλά μου άρεσε που ο Κραουνάκης την αποθέωνε. Μου άρεσε που ο Πορτοκάλογλου την εμπιστευόταν. Μου άρεσε που ο Σέμσης την έπλαθε.
Πολύ ωραία εκπομπή με πολύ όμορφα τραγούδια. Η Νατάσσα Μποφίλιου ήρθε για να μείνει. Το δείχνει σε κάθε της εμφάνιση.
Ακόμα και αν πάντα φοράει παπούτσια που δεν την κολακεύουν.
Υ.Γ. Πόσο καιρό είχα να ακούσω την “Νταλίκα” της Μπέλλου. Τι ωραίο τραγούδι!
Εδώ με τον Πορτοκάλογλου σε μία επανεκτέλεση του τραγουδιού “Κρυφτό” από το δίσκο “Βαλκανιζατέρ” :

Εδώ στο τραγούδι “Τέτοια μέρα” που της έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης :
www.youtube.com/watch?v=6bGjAq4Llg8
Εδώ στο τραγούδι “Εγώ μεγάλωνα για σένα” από το επερχόμενο άλμπουμ “Οι μέρες του φωτός” σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου:

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!