Επιστροφή για τους Roxette

Με νέο άλμπουμ.


Με νέο άλμπουμ.

Με νέο άλμπουμ.

Με νέο άλμπουμ.

Καθώς η παγκόσμια περιοδεία τους συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον από τους θαυμαστές τους ανά τον κόσμο και με μεγάλη επιτυχία, οι Roxette προγραμματίζουν να κυκλοφορήσουν και το νέο τους άλμπουμ.
Το συγκρότημα από τη Σουηδία, που αποτελείται από τους Marie Fredriksson και Per Gessle, καταφέρνει εν τω μέσω τρεξίματος,συναυλιών,ταξιδιών και μεταφορών να ηχογραφεί τα τραγούδια του νέου του άλμπουμ που θα έχει τον τίτλο “Travelling”.
Με την επιτυχία της περιοδείας τους αλλά και τις πολλές πωλήσεις του τελευταίου άλμπουμ τους οι Roxette ξαναζούν την αναγνώριση και την επιτυχία του παρελθόντος, όταν στη δεκαετία του ’90 απολάμβαναν τις κορυφαίες θέσεις στον ευρωπαϊκό αστερισμό της μουσικής.
Η ιδέα για την ηχογράφηση του “Travelling”, γεννήθηκε από τη διάθεση του συγκροτήματος να αποτυπώσει στη μουσική του το τι γίνεται κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας. Τα συναισθήματα, την ένταση, τη μελωδία.
Οι ηχογραφήσεις έχουν γίνει οπουδήποτε!Σε δωμάτια ξενοδοχείου, σε studio, σε συναυλίες, κατά τον έλεγχο ήχου πριν από συναυλία. Το αποτέλεσμα φέρεται να έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί εκτός από καινούρια κομμάτια, θα ακούσουμε και νέες εκδοχές παλιότερων, αλλά και τραγούδια από τα …συρτάρια των Roxette που μέχρι τώρα δεν είχαν βγει στο φως.
Αναμένουμε λοιπόν για τις ημερομηνίες του πότε θα βγει αυτό το νέο άλμπουμ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!