Η 11η Athens Xclusive Designers week… έρχεται!

Από 17 έως 20 Μαρτίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.


Από 17 έως 20 Μαρτίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

Από 17 έως 20 Μαρτίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

Από 17 έως 20 Μαρτίου 2012 στο Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στην 11η Athens Xclusive Designers Week καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές και ανερχόμενα αστέρια της fashion σκηνής θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2012/13.
Οι σχεδιαστές που θα συμμετάσχουν είναι η Thes Tziveli, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια που ζει και εργάζεται στην Ιταλία, ο designer Stephan Caras ο οποίος έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους μόδας και αυτή τη στιγμή διατηρεί έναν οίκο υψηλής ραπτικής στον Καναδά, η Charlyn Castro-Rojas που έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με τους Esprit, Ann Taylor, Calvin Klein και Michael Kors, οι Celebrity Skin, το δίδυμο του Δημήτρη Στρέπκου και της Ελένης Μπάρλα, που έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, ο Κύπριος σχεδιαστής Stelios Koudounaris ο οποίος αναδείχτηκε Best Designer of the Year 2009 στην εβδομάδα μόδας της Κύπρου, η Ρίτα Αττάλα, με το label Ratt by Rita Attalla, ο Miltos, επίσης ανάμεσα στους αγαπημένους σχεδιαστές των Ελληνίδων σταρ, η Ourania_Kay, η ιδιαίτερα ταλαντούχα designer που είχε την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα της βήματα δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μόδας, οι Asel & Eleonora και ο Κύπριος σχεδιαστής κοσμημάτων Notis Panayiotou, ο οποίος πέρασε και στο χώρο του σχεδίου ρούχου ενώ μετράει συνεργασίες με την Εθνική Πινακοθήκη και το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
Η Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, είναι αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές. Δώδεκα πολλά υποσχόμενα νέα ονόματα θα μας παρουσιάσουν τις ιδέες τους.
Παράλληλα με το όλο event θα τρέχει και ο διαγωνισμός New Designers Awards όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 3 μοναδικά βραβεία,τα: “Best New Designer”, “Best Trendsetter by MTV”, “Best Catwalk”.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης φωτογραφίες των σημαντικότερων σύγχρονων Ελλλήνων φωτογράφων θα εκτίθενται σε έναν διαμορφωμένο χώρο στην έκθεση με τίτλο “Snapshots of Greek Fashion Photographers”.
Η AXDW θα διαθέσει χώρο με μια μεγάλη συλλογή από vintage ρούχα και αξεσουάρ υπογραμμένα από σημαντικούς σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, σε τιμές-έκπληξη.
Τέλος την Τρίτη 20 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό “Closing Party” αφιερωμένο στην Ελληνική μόδα με live performance, όπου οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους σχεδιαστές.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!