Ζώδια -Τρίτη!

Τρίτη και 13! Τι λένε τα ζώδια;


Τρίτη και 13! Τι λένε τα ζώδια;

Τρίτη και 13! Τι λένε τα ζώδια;

Τρίτη και 13! Τι λένε τα ζώδια;

Κριός:
Οι σχέσεις και οι υποσχέσεις θέλουν σήμερα προσοχή. Έχεις βάλει συρματόπλεγμα στον ροδόκηπο σου και δεν αφήνεις κανέναν να το περάσει. Είναι ανυπόφορο να τιμωρείς τον εαυτό σου, γιατί δεν τα παίρνεις όλα από την αρχή και με το μαλακό;
Ταύρος
Σήμερα θα πρέπει να στρίψεις αλλιώς το τιμόνι ( και πολύ το καθυστέρησες) αφού είδες τον τοίχο να έρχεται απειλητικά μπροστά σου. Μερικά πράγματα όσο κι αν τα τραβάς από τα μαλλιά, ξέρεις ότι πρέπει να τα κόψεις μαχαίρι. Ναι το έχεις καταλάβει «ό,τι δεν λύνεται, κόβεται». Άφησε κατά μέρος τους περιττούς συναισθηματισμούς και κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις.( με σύνεση και λογική)
Δίδυμος:
Σήμερα θυμίζεις τον Πεσσόα, το πρωί λογιστής και το βράδυ ποιητής. Δεν μπορείς να το αποφύγεις αφού πρέπει να καταφέρεις να λύσεις μερικά πολύ σημαντικά θέματα που μπορεί να σου προκαλούν πονοκέφαλο. Όσο και αν προσπαθείς να αποφεύγεις τη βρώμικη δουλεία, πρέπει να την κάνεις. Το βράδυ έχεις τη δυνατότητα να θυμηθείς αν θες την ποίηση. Λέμε τώρα.
Καρκίνος:
Έχεις και καθυστερήσεις και αναβολές. Το πρόγραμμα σου έχει στραβώσει τόσες φορές που σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Ο ανάδρομος μπορεί να στα έχει κάνει μαντάρα αλλά κάτι καλές ευκαιρίες έχουν σκάσει μύτη και δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Στο συναίσθημα όσο πιο σταθερός είσαι τόσο πιο κερδισμένος θα βγεις. Εύγε.
Λέων:
Είναι καλή μέρα για να κάνεις τις επαγγελματικές συζητήσεις που θέλεις εδώ και καιρό. Με ανάδρομο τον Ερμή δε χρειάζεται να πάρεις καμιά οριστική απόφαση αλλά μπορείς να θέσεις ανοιχτά και ξεκάθαρα τα ζητήματα σου και να βγεις κερδισμένος. Στον έρωτα ήρθε η στιγμή να τα πεις ίσια και τσουβαλάτα. Μην ξεχνάς το ρεφρέν: Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε.
Παρθένος:
Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας σου τραγουδούν ένα πολύ ερωτικό τραγούδι, μην κλείνεις τα αυτιά σου στο τραγούδι του έρωτα. Οκ πράγματι τα έφαγες τα χαστούκια σου, τώρα όμως που πήρες μια ανάσα μη συμπεριφέρεσαι φοβισμένα και διστακτικά. Ο έρωτας άλλωστε πάντα είναι μια ευφορική οδύνη. Φοβάσαι μην χάσεις αυτό το συναίσθημα που σε απογειώνει. Με το φόβο όμως δεν θα πας πολύ μακριά.
Ζυγός:
Αν και Τρίτη και 13 μόνο γκαντεμιά δεν θα έχεις στον έρωτα. Όλα θα πάνε πρίμα ή σχεδόν πρίμα αρκεί να πεις τις αλήθειες σου και να παραδεχτείς και κάποια λαθάκια σου. Έχεις ταλέντο στο να πείθεις τους άλλους ότι φταίνε, όμως μερικές φορές χρειάζεται να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Κάνε μια μικρή έκπληξη και αυτό θα κάνει και τη διαφορά. Στη δουλεία ο ανάδρομος Ερμής έχει βάλει το χέρι του και όλα τα ανακατεύει. Υπομονή..
Σκορπιός:
Η μέρα είναι χαμογελαστή και δίνει ευκαιρίες. Εσύ γιατί είπαμε είσαι σκυθρωπός; Σαν να πηγαίνεις με αυτόματο πιλότο κατευθείαν προς το πρόβλημα. Σαν να έχεις προγραμματίσει τον εαυτό σου για γκρι μέρες και διάθεση. Φύγε εδώ και τώρα από το πρόβλημα και κοίτα στα μάτια τις ευκαιρίες σου. Είναι από τις φορές που πρέπει να προγραμματίσεις (κουρδίσεις) τον εαυτό σου ξανά από την αρχή. Ο έρωτας σου κλείνει και πάλι το μάτι. Μήπως να κλείσεις και εσύ το δικό σου; ( Τύπου το έπιασα το σύνθημα;;)
Τοξότης:
Προσπάθησε να μείνεις κάτω, όχι στα πατώματα αλλά στην ένταση. Να είσαι μια οχτάδα κάτω. Μην ανεβάσεις τους τόνους με το καλημέρα για να δείξεις μόνο και μόνο τη δυναμική σου. Μπορεί στον αέρα να μυρίζει μπαρούτι αλλά αν εσύ το παίξεις λίγο «δεν ξέρω δεν καταλαβαίνω είμαι από χωριό» θα βγεις κερδισμένος. Μια αντιπαράθεση και μια κόντρα, αυτή τη στιγμή δεν θα σε βοηθούσαν. Στον έρωτα τα έχεις πει και τα έχει ξαναπεί .Σε τι θα ωφελούσε λίγη ακόμα γκρίνια;
Αιγόκερως:
Μια χαρά μέρα η σημερινή ειδικά αν δεν καθίσεις με σταυρωμένα χέρια και δεν κάνεις μια από τα ίδια. Καιρό τώρα θέλεις να τολμήσεις το μεγάλο βήμα γιατί άραγε δεν ξεκινάς με ένα μικρότερο; Τουτέστιν ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο ένα τεράστιο για τον Αιγόκερω. Στον έρωτα κράτα μακριά το παρελθόν, το έχουμε πει και ξαναπεί, δεν σε βοηθάει να εξελιχθείς, δεν σε βοηθά να δεις μια πραγματικά ηλιόλουστη μέρα.
Υδροχόος:
Το συναίσθημα σήμερα έχει την τιμητική του. Αφού στη δουλειά όλα είναι μια από τα ίδια και λόγω του ανάδρομου Ερμή κάποια πράγματα έχουν σκαλώσει . Είπες και εσύ να το ρίξεις έξω να πιεις τα ποτά σου και να αφήσεις το μυστηριώδη ξένο να σε παρασύρει. Οκ, αρκεί να μη νομίζεις ότι διέσχισες την Ινδία και είσαι πάντα έξω από την είσοδο του σπιτιού σου. Πρόσεξε δηλαδή τις ψευδαισθήσεις και τα ψυχεδελικά ποτά.
Ιχθύες:
Δίας- Αφροδίτη και Πλούτωνας δίνουν σήμερα χείρα βοηθείας και η μέρα σου γίνεται πιο χαμογελαστή και ευδιάθετη. Μπορεί κάποιες αναβολές να σου τσακίζουν τα νεύρα αλλά μη χαλάς για πολύ τη ζαχαρένια σου .Το βράδυ βάλε τα καλά σου, γυάλισε τα παπούτσια και το χαμόγελο σου και βγες. Όταν γυρίσεις πίσω (νωρίς το πρωί) τίποτα δεν θα ‘ναι ίδιο.
Πηγή: Lifo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!