Trash Eurovision 2012!

 
Eλλάδα 2012 ή μήπως 1992;


 
Eλλάδα 2012 ή μήπως 1992;

 
Eλλάδα 2012 ή μήπως 1992;

 
Eλλάδα 2012 ή μήπως 1992;

Mετά τα απογοητευτικά νούμερα που ανακοινώθηκαν σήμερα είμαι σίγουρη πως πάρα πολλοί από εσάς δεν παρακολουθήσατε τον χτεσινό Ελληνικό τελικό της Eurovision και καλά κάνατε! Το ραβασάκι της AGB μίλησε και απέδειξε πως τα σχόλια σε facebook και twitter ήταν αντιπροσωπευτικότατα!
Μια εντελώς ασυντόνιστη βραδιά, γεμάτη κενά και ελείψεις που θύμιζαν κάτι από την δεκαετία των 90s,  με τη μόνη διαφορά ότι τότε στέλναμε ένα τραγούδι στα Ελληνικά, με πολιτικό μήνυμα αφού σήμα κατατεθέν της Ελληνικής αποστολής ήταν το αστέρι της Βεργίνας, ερμηνεύτρια την Ελπίδα και τίτλο ” Όλου του κόσμου η ελπίδα”!
Δύο ποιοτικοί παρουσιαστές προσπαθούσαν να σώσουν ότι μπορούσαν, 4 συμμετοχές από άλλη εποχή βγαλμένες και ένα εμπορικό κέντρο με καταπληκτικό παρά ταύτα ανελκυστήρα… Το 10.8% λοιπόν είναι τουλάχιστον καταπληκτικό με βάση τα όσα είδαμε χτες και συνεχίζω να απορώ και να παραμιλώ σιγοψυθηρίζοντας την γνωστή έκφραση ” κάθε πέρσι και καλύτερα”!
Πότε θα καταλάβουν στην EΡΤ ότι οι φαμφάρες και οι υπερβολές δεν θα φέρουν νούμερα ποτέ; Πότε θα συνηδητοποιήσουν πως η έλειψη χρημάτων δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τις εντελώς trash επιλογές στησίματος του όλου; Τέλος απορώ πως η αγαπημένη μου κυρία Κοζάκου συμφώνησε να παρουσιάσει το χτεσινό σόου! Άβυσσος η ψυχή της τηλε-όρασης και μιας και μας θύμισαν τα νιάτα μας, το επόμενο εξαιρετικά αφιερωμένο…
http://www.youtube.com/watch?v=QvgRH_E9qKg
 
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!