Ζώδια Παρασκευής

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή;


Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή;

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή;

Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή;

Κριός
Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τα πόδια σας μην το αγνοήσετε, ειδικά αν έχετε ζάχαρο. Η σημερινή μέρα δυστυχώς ευνοεί τα προβλήματα υγείας, αλλά είναι στο χέρι σας να τα προλάβετε.
Τα ερωτικά σας πάνε πολύ καλά αλλά ένα ζήτημα στη δουλειά μπορεί να προκαλέσει μικροεντάσεις. Μην μπαίνετε στον κόπο να εξηγείτε τα πάντα στον/ στη σύντροφο- απλοποιήστε όποια κατάσταση κρίνετε ότι δεν καταλαβαίνει.
Ταύρος
Η μέρα ευνοεί τις αποφάσεις. Μην ξεχνάτε ότι όσο μεγαλύτερη είναι η απόφαση τόσο σημαντικότερη θα είναι η αλλαγή που θα επιφέρει στη ζωή σας. Μην τα βάζετε με περισσότερα απ’ όσα αντέχετε, επιλύστε τα προβλήματά σας ένα ένα.
Τσεκάρετε τα ραντεβού σας και θυμηθείτε μήπως έχετε ξεχάσει μια σημαντική υποχρέωση. Η μνήμη σας, σας παίζει παιχνίδια.
Δίδυμος
Αν εκπροσωπείτε κάποια εταιρεία ή είστε γενικότερα επιφορτισμένοι με το καθήκον της εκπροσώπησης στη ζωή σας η σημερινή μέρα προβλέπεται δύσκολη αλλά τελικά ευνοϊκή. Μη δίνετε λογαριασμό σε άτομα που δεν αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας.
Ο Δίας σας χαρίζει μεγάλη δύναμη αλλά καλό θα ήταν να μην τη χρησιμοποιείτε σε άτομα ευάλωτα, ειδικά αν αυτά σχετίζονται ερωτικά με σας.
Καρκίνος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων φροντίζει για την ηρεμία σας και την πνευματική σας διαύγεια. Ενδεχομένως να δυσαρεστηθείτε με τις εξελίξεις στα επαγγελματικά αλλά η κατάσταση είναι ρευστή και θα σας δικαιώσει σύντομα.
Πληρώστε παλιούς λογαριασμούς και βάλτε τάξη στα οικονομικά. Ζητήστε κατανόηση από τους φίλους αν γίνεστε κάπως ιδιότροποι σε θέματα εξόδων.
Λέων
Η επιβράβευση για τους κόπους που καταβάλλετε εδώ και καιρό επιτελούς έφτασε. Απολαύστε την σε όποια μορφή κι αν παρουσιάστηκε και μην αισθάνεστε την υποχρέωση να αποζημιώσετε όσους δεν έχουν την ίδια τύχη με σας.
Οι τριβές στα ερωτικά σας είναι έντονες και οι σχέσεις σας με τους Ζυγούς δοκιμάζονται. Κάντε υπομονή ή απλώς διακόψτε επιζήμιους δεσμούς.
Παρθένος
Η Αφροδίτη χαρίζει στο ζώδιό σας την απαραίτητη ωριμότητα για να κατασταλάξει στις σωστές επιλογές. Η γκρίνια παύει να είναι χαριτωμένη και οι ανάγκη για σημαντικές αποφάσεις γίνεται επιτακτική.
Γίνεστε απαιτητικοί στα ερωτικά σας και δεν σας αδικεί κανείς γι’ αυτό. Ιδιαίτερη προσοχή όμως στον τρόπο που εκφράζεστε γιατί ενδέχεται η γνώμη σας να ακουστεί εκβιαστική.
Ζυγός
Οι θετικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σας οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε συγκεκριμένα πρόσωπα της ζωής σας. Εκφράστε τους την ευγνωμοσύνη σας γιατί από αυτήν κρίνεται το μέλλον των σχέσεών σας και φυσικά η γνώμη του κόσμου για το ήθος σας.
Μακριά από λουλούδια και εξοχές. Οι αλλεργίες καραδοκούν όταν δεν τις περιμένετε.
Σκορπιός
Τα οικονομικά σας ενισχύονται σημαντικά αλλά τα νήματα της ζωής σας φαίνονται να κινούνται από άλλους για λογαριασμό σας. Αν είστε σε σχέση, μην αφήνετε τον/ τη σύντροφο να λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις για εσάς χωρίς να ζητάει τη γνώμη σας.
Οι εφιάλτες δεν έχουν πάντα κρυφά νοήματα. Σταματήστε να τρώτε βαριά, αργά τη νύχτα.
Τοξότης
Ένα σύντομο φλερτ με άδοξη κατάληξη μπορεί να σας απογοητεύσει αλλά δεν πρέπει να το αφήσετε να σας επηρεάσει μακροπρόθεσμα. Προχωρήστε παρακάτω και μην το λιβανίζετε με τη βοήθεια φίλων και γνωστών γιατί έληξε οριστικά.
Εργαστείτε πιο εντατικά γιατί υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να σας στοχοποιήσουν στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μην υποκρίνεστε συναισθήματα, εκτός αν είναι απολύτως αναγκαίο.
Αιγόκερως
Η έμπνευσή σας είναι πραγματικά μια ευλογία. Μην θάβετε τις ίδιες σας τις ιδέες προτού καλά καλά τις γεννήσετε. Προωθήστε τις στα σωστά άτομα και θα δείτε πως η ανταμοιβή θα είναι μεγάλη και πολύπλευρη.
Ένας νέος έρωτας είναι στα σκαριά αλλά μην πέσετε με τα μούτρα πάνω του. Αφοσιωθείτε στην επαγγελματική σας ανέλιξη και θα βρει μόνος του το δρόμο προς εσάς.
Υδροχόος
Μην απογοητεύεστε από τη μειωμένη σας απόδοση. Όλοι έχουν δικαίωμα στην ήττα και μερικές φορές ίσως αυτή να είναι μια ένδειξη πως πρέπει να αναγεννηθείτε και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας.
Ένας έρωτας που απορρίψατε ξανάρχεται στο προσκήνιο με νέες προδιαγραφές. Χειριστείτε τον πολύ προσεκτικά αυτή τη φορά προσέχοντας να μη φανεί η αγωνία σας.
Ιχθύες
Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας φέρνει μπόλικη αυτοπεποίθηση, ωθώντας σας σε τολμηρές δραστηριότητες και κινήσεις, οι οποίες και θα σας στεφθούν με επιτυχία. Αυτό όμως δε σημαίνει πως έχετε πάντα δίκιο, γι’ αυτό μην ξεχνάτε να είστε μετριοπαθείς όταν πρέπει.
Δώστε τη βοήθεια που θα σας ζητηθεί, ακόμα κι αν αυτός που την έχει ανάγκη δεν την αξίζει.
Πηγή: Lifo.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!