Κομμένα πια τα δανεικά…

Αυτό να δεις το τραγούδαγε κάποιος… αλλά ποιος; 


Αυτό να δεις το τραγούδαγε κάποιος… αλλά ποιος; 

Αυτό να δεις το τραγούδαγε κάποιος… αλλά ποιος; 

Αυτό να δεις το τραγούδαγε κάποιος… αλλά ποιος; 

Εγώ την Άννα Διαμαντοπούλου τη συμπαθούσα.Πολύ. Ίσως ακόμα μέσα μου τη συμπαθώ αλλά δεν το εκφράζω δημόσια καθώς θα με πάρουν με τις πέτρες και θα είναι δικαιολογημένη κίνηση! Γι’ αυτό το κρατώ για μένα και δημόσια είναι μόνο η στήριξη μου προς την αριστερά. ΚΚΕ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δώσε…
Είμαι σαν εκείνους που έλεγαν πως παρακολουθούν μόνο “Εμπόλεμη Ζώνη” και Μπήλιω για τα πιο light θέματα αλλά όταν έκλειναν οι πόρτες του σπιτιού τους ξεκοκκάλιζαν την Τσιμτσιλή(Φτού κακά, που την έπιασα στον στόμα μου, την κρυόκωλη).
Η Διαμαντοπούλου λοιπόν βγήκε και ζήτησε 3 συγγνώμες. Όχι σαν Άννα. Σαν Πασοκ. Εκ μέρους του κόμματος βγήκε. 
Η πρώτη συγγνώμη είναι ιστορική και αφορά τη διατήρηση του πιο ακραίου πελατειακού συστήματος για πάνω από 40 χρόνια. (Συγγνώμη για κάτι που κρατά 40 χρόνια; Να τη χέσω Άννα μου.)
Ενώ τα άλλα δυο επικεντρώνονται στα τελευταία δύο έτη διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ γιατί «δεν πήραμε αμέσως αποφασιστικά μέτρα για την εξυγίανση της κατάστασης και δεύτερον γιατί η προώθηση και η εφαρμογή μεταρρυθμίσεων δεν έγιναν με την αναγκαία ταχύτητα» είπε η υπουργός Ανάπτυξης(Το ‘χα ξεχάσει αυτό.Υπάρχει ακόμα Υπουργείο Ανάπτυξης;).
Ερωτηθείσα για ποιο λόγο οι πολίτες να εμπιστευτούν την ψήφο τους στο ΠΑΣΟΚ, η υποψήφια βουλευτής υποστήριξε πως την τελευταία διετία διακυβέρνησης έγινε μεγάλη προσπάθεια μεταρρυθμίσεων. «Ψηφίστηκαν 260 νόμοι σε 2 χρόνια» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τι λες μάνα μου; 
Και ο Χατζηγιάννης έβγαλε 10 άλμπουμ σε 5 χρόνια, δε σημαίνει πως ήταν καλά και πως θα πάω να πάρω και τα επόμενα. Θα πρέπει να είμαι άμουσος!
Μέσα στη σύγχυση που μου έδωσε η Άννα Διαμαντοπούλου παρακινώντας με να ψηφίσω Πασόκ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!), έπεσα σε φωτογραφικό ντοκουμέντο από την ομιλία του Σαμαρά σε ανθρώπους του πνεύματος.
Σκέφτομαι αρχικά. Υπάρχουν δεξιοί άνθρωποι του πνεύματος;
Η Μοσχολιού και ο Χατζιδάκις έχουν συγχωρεθεί κυριολεκτικά και μεταφορικά γιατί ήταν ανυπέρβλητοι στο έργο τους. Τώρα ποιός με σώας τας φρένας άνθρωπος του πολιτισμού δηλώνει δεξιός;
Η Μπάρμπα δεν πιάνεται κουτούτσικα, είναι πάνω από την τέχνη!
Μα για κάτσε…κάτι βλέπω…
Screenshot 8 74
αρχείο λήψης 1
Ο πρώην της Μακρυπούλια και ο νύν της Μακρυπούλια βρέθηκαν στην ομιλία του Σαμαρά.
ΑΑΑΑΑ…. αυτοί αποτελούν τους “ανθρώπους του πολιτισμού”!!!
Κι έψαχνα τόσο καιρό σε ποιούς θα μιλήσει ο Σαμαράς. Ο Νταλάρας αποκλείεται έλεγα-θα φοβάται μην φάει κανένα αιγοπρόβειο 2%. Η Έφη Σαρρή (αδελφή Ευφροσύνη πλέον) έχει μονάσει. Η Άννα Βίσση, ως πρώην γκόμενα του δε λέει να πάει και τώρα που τελειώσαν και οι εμφανίσεις με τη Λίντα να δεις που θα είναι στα εξωτερικά (για διεθνή καριέρα; Όχι καλέ,για εξτένσιον) και η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι αντίπαλος.
Αλλά δεν είχα σκεφτεί αυτούς τους δύο της Μακρυπούλια.
Υποστηρικτές του Σαμαρά ή δημόσιες σχέσεις τύπου Βουγιουκλάκη που τα είχε καλά με όποιον κυβερνούσε;
Έχω τόσες απορίες Τεταρτιάτικα και ποιος θα μου τις λύσει;
Ας ελπίσουμε πως στις 6 Μαΐου (ή όποτε γίνουν οι ρημάδες οι εκλογές) θα έρθουν αλλαγές.
Μαυρίστε τους, τους πούστηδες.
Τα ‘πα και ξαλάφρωσα!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!