Η Δήμητρα Ματσούκα και η Σμαράγδα Καρύδα μαζί στο θέατρο!

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σταμάτη Φασουλή.


Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σταμάτη Φασουλή.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σταμάτη Φασουλή.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σταμάτη Φασουλή.

Οι δύο ηθοποιοί θα βρεθούν στη σκηνή του Παλλάς αντίζηλες και πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για τις ανάγκες του έργου “Σικάγο” που θα ανεβάσει ο Σταμάτης Φασουλής.
Ο Φασουλής είχε κατά νου το ανέβασμα του “Ζορμπά” αλλά είχε πει απ’ τις πρώτες συζητήσεις του με την Ελληνική Θεαμάτων ότι δεν θα προχωρούσε σε αυτό, αν δεν είχε για τον ομώνυμο ρόλο τον Γρηγόρη Βαλτινό ,ο οποίος αποφάσισε τελικά να κάνει δική του δουλειά στο θέατρο «Ιλίσια».Οπότε ο σκηνοθέτης άρχισε να αναζητά κάτι ξεχωριστό για το νέο «χτύπημά» του. Μέσα από αρκετές συσκέψεις αποφάσισε πως αυτό που ήθελε από καιρό να κάνει εκείνος ήταν το περίφημο «Σικάγο» που έγραψε τη δική του ιστορία τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.
Στην Ελλάδα πρώτη φορά “ανέβηκε” με Σμαρούλα Γιούλη, Μαριάννα Τόλη, Δάνη Κατρανίδη και αργότερα με τις Μπέσυ Μάλφα, Κερασία Σαμαρά και τον Δάνη Κατρανίδη και πάλι.
Η ιστορία της ανερχόμενης τραγουδίστριας Ρόξι Χαρτ, η οποία καταλήγει στη φυλακή κατηγορούμενη για φόνο μαζί με την αντίζηλό της (αλλά και είδωλό της) Βέλμα Κέλι, βρίσκοντας βοήθεια στο πρόσωπο ενός ξύπνιου δικηγόρου, αγαπήθηκε και στο θέατρο μα και στο πανί πρόσφατα με πρωταγωνιστές τους Ρενέ Ζελβέγκερ, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και Ρίτσαρντ Γκιρ.
Ο Φασουλής αποφάσισε πως τους πρωταγωνιστηκούς ρόλους θα αναλάβουν η Σμαράγδα Καρύδη και η Δήμητρα Ματσούκα κι εμείς αναμένουμε το αποτέλεσμα…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!