“Ναι,είμαι γκέι”

Δήλωσε ο Tom Ford.


Δήλωσε ο Tom Ford.

Δήλωσε ο Tom Ford.

Δήλωσε ο Tom Ford.

Ο Tom Ford είχε τη διάθεση και αποκάλυψε πολλά στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Fern Mallis.
Μίλησε για όλα χωρίς φόβο και πάθος!
Καταρχήν,είναι Παρθένος και πιστεύει στην αστρολογία. Θεωρεί ότι το ζώδιο του είναι ιδανικό για την δουλειά που κάνει, αναφέροντας και τους άλλους Παρθένους συναδέλφους του που έχουν διαπρέψει όπως η Stella McCartney και ο Karl Lagerfeld. Μεγάλωσε στο Τέξας και επειδή το έχει στο DNA του πιστεύει ότι το καπέλο του cowboy του πάει πολύ ενώ από τα 7 του ξεκίνησε να παίρνει στο σχολείο χαρτοφύλακα καθώς δε “συμπάθησε” ποτέ την σχολική τσάντα.
Ο Tom Ford αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος. Δεν το γνώριζε από παιδί αλλά γενικότερα αντιπαθεί τις ταμπέλες και δηλώνει: “Αν είμαι gay; Πρώτα από όλα μισώ την λέξη. Και, ναι, φυσικά είμαι gay. Δεν μου αρέσουν όμως οι ετικέτες. Ανυπομονώ να έρθει η ημέρα όπου ο ένας θα ρωτάει τον άλλον αν είναι παντρεμένος με γυναίκα ή άντρα. Ναι, είμαι gay και είμαι απολύτως ανοιχτός σε αυτό”.
Ξεκίνησε από ηθοποιός και έχει κάνει πολλά διαφημιστικά στο παρελθόν αλλά σε όλα ήταν με διαφορετικό όνομα γι’ αυτό ενημέρωσε τους δημοσιογράφους να μην ψάξουν στο You Tube γιατί δεν πρόκειται να βρουν τίποτα.
Μιλώντας για τις δουλειές του, ανέφερε ότι δεν γνώριζε τίποτα από μόδα και όταν ξεκίνησε  με την Cathy Hardwick ότι δεν προσελήφθη λόγω του ταλέντου του αλλά επειδή είχε ωραία χέρια. 
Όσον αφορά την πολυσυζητημένη συνεργασία του με την H&M απαντάει κατηγορηματικά: “Εξακολουθώ να το διαβάζω και το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό. Δεν έχω κουβεντιάσει ποτέ με την H&M. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που κάνω. Αυτό που με συναρπάζει τώρα είναι τα καλύτερα: τα καλύτερα υφάσματα, η καλύτερη ποιότητα, η καλύτερη ραφή. Και αυτό με ενθουσιάζει. Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτά όλα κοστίζουν ακριβά. Θέλω να σχεδιάζω για ανθρώπους που ενθουσιάζονται με τα ίδια πράγματα που ενθουσιάζομαι και εγώ”.
Τέλος μας ενημέρωσε πως χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για την ενημέρωσή του και την επικοινωνία με τον έξω κόσμο ενώ θεωρεί την μόδα τον πιο δύσκολο χώρο μέσα στον οποίο μπορεί κάποιος να δουλέψει. Αν επιβιώσεις, βέβαια, σύμφωνα με τον Ford θα τον λατρέψεις.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!